Arvelin, että tämä on se viikko kun asiakkaat alkavat palailemaan lomilta ja sähköposti heräilee eloon heinäkuun hiljaisuuden jälkeen, mutta enpä osannut odottaa, millaisella rytinällä arki alkaa. Kaikki todellakin palasivat juuri tällä viikolla lomilta täynnä energiaa, yksi jos toinenkin projekti starttasi ja kalenteriin tipahti palaverikutsuja vähän liiankin lyhyellä varoitusajalla. Siinä sai omat suunnitelmat ja varaukset väistyä, ja vielä jäi viikonlopullekin tekemistä. Tarjoaakohan tämä viitettä tuleviin viikkoihin vai tasaantuuko arki vauhdikkaan alun jälkeen? Se jää nähtäväksi.

Tällä viikolla oli tarkoitus viettää lomapäivää tiistaina ja tehdä jotain kivaa yhdessä miehen kansa, joka on ollut sitten heinäkuun alun kaikki viikonloput töissä ja siten yhteistä aikaa kesäjutuille on jäänyt valitettavan vähän. Itsekin olen seuran puutteen takia jäänyt herkemmin kotiin lähinnä haaveilemaan uusista kesämuistoita. Tarkoitus olikin suunnata päiväretkelle Suomenlinnaan, minne toki suuntasimmekin, mutta kiitos viime hetkillä täyttyvän kalenterin, reissu supistui supistumistaan ja lopulta oli vain parin tunnin pyrähdys ja sekin meni osin puhelimessa roikkuessa. Noh, ensi perjantaille on varattu miniloma Karkkilaan, joten silloin olisi parempi onnistua pitämään päivä työvapaana.

Olkalaukku twistillä

Mukana alkaneessa arjessa on kulkenut vahvasti uusi laukku, kotimaisen suunnittelijaduon Kuula + Jylhän While-olkalaukku. Kirjoitin tällä viikolla asiakkaan someen, että syksyn trendinä on sporttityylin sulautuminen arkeen ja luulen, että tämä Suomenlinnan asu edustaa melko hyvin sitä. Collegemekossa on sporttiviba, mutta klassinen nahkalaukku ryhdittää kokonaisuutta.

Essi Kuulan ja Marika Jylhän jalkine- ja asustemallisto suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa sekä Virossa, oman studion lisäksi pienellä laukkupakalla Tallinnassa. Asusteet ovatkin joko uniikkikappaleita tai pieniä sarjoja. Valikoimasta löytyy ihania karkkivärisiä laukkuja ja lompakoita, mutta myös klassikkovärejä kuten konjakinruskeaa ja mustaa.

While-laukku on kompaktin kokoinen, mutta varsinainen tilaihme (imee sisäänsä perusjuttujen lisäksi esimerkiksi Olympuksen kamerani) ja näppärä bonus on piilotasku läpän ulkopuolella, eli piparkakkureunan sisällä. Koska vilkuilen kännykkääni usein, tässä laukussa sen saa helposti ja huomaamattomasti sujautettua läppään nopeasti esiin kaivettavaksi tai kurkattavaksi. Näin ei tarvitse availla koko laukkua ja kaivella sen sisältöä liikkeellä ollessa. Pieni asia, mutta itse olen kokenut äärettömän käytännölliseksi! Plussaa sekin, ettei läppä pullistu liikaa suuren kännykkäni kanssa, vaan pysyy edelleen siistin näköisenä. Kuula + Jylhän mallisto löytyy Weecosin valikoimasta.

Collegemekko & Pellavatakki: & Other Stories / Laukku: Kuula + Jylhä, saatu yhteistyön myötä / Sandaalit: Park West

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Lopetitko blogin päivittämisen kokonaan? Olisi ollut kiva seurata, mitä uuteen asuntohankintaan kuuluu?

Vastaa

Moikka! Ihanaa kun kysyit ja pahoittelut hitaasta vastauksesta! Työkiireet ovat viime viikoina vyöryneet yli niin, että ihan huomaamatta osa tavallisen arjen jutuista on jäänyt sivuun ja on ollut pakko priorisoida. Tarkoitus ei kuitenkaan ole kuopata blogia, lähinnä olen halunnut antaa vähän armoa itselle kaikesta suoriutumisen keskellä. Onneksi syksyn työprojekti on jo puolessa välissä, joten pian varmasti helpottaa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.