perjantai

1. Havahduin tänään siihen, että edessä on elokuun viimeinen viikonloppu ja syyskuu otetaan ilmeisesti vastaan villasukissa! Eilen nöyrin mielin nostelin sandaaleita esille talvisäilöön pakkaamista varten. Taitaa olla aika sanoa niille kaiholla näkemiin aina ensi kesään asti!

2. Sataa, ei sada -rumba jatkuu. Tänäänkin satoi ja paistoi, mutta sadehetket onneksi vietin kotona lämpimässä villasukat jalassa ja kahvimuki kädessä.

3. Punainen huulipuna piristi ja auringon ilmestyessä taas näkyviin otin suunnaksi Korjaamon!

4. Perillä sain käteeni lasin kuplivaa ja hymyn nostatti huulille tuttujen kasvojen näkeminen, puhumattakaan uudesta vaatetuttavuudesta…

perjantai 01

5. Tanskalainen Black Swan Fashion rantautuu Suomeen ja pääsin etunenässä tapaamaan suunnittelijoita ja tutustumaan tarinaan merkin takana, ja tietenkin se tärkein, eli hypistelemään vaatteita!

6. Jos rakastat mustaa, tsekkaa tämä vaatemerkki! Sen kulmakivenä nimittäin ovat mustat ajattomat ja laadukkaat vaatteet, jotka on suunniteltu sopimaan joka kropalle – kuulostaa aika täydelliseltä! Varsin hillittyinä väripilkkuina syyskauden mallistossa toimivat harmaa, tummansininen ja luumu.

7. Iltaruoka napattiin mukaan kotikulmien suosikkinepalilaisesta Diyalosta. Naurettiin miehen kanssa että tarvitaanko me näille seuduille viidettä nepalilaista/intialaista kun Diyalo avasi jonkin aikaa sitten ovensa, mutta ilmeisesti tarvittiin, sillä siitä on tullut meidän ihan kantapaikka! Odotellessa nautittiin mausteista teetä, nam.

8. Vaatteista, nepalilaisesta ja viikonlopun alusta huolimatta päivän kohokohta oli vasta näin illalla kun ostoskoriin kilahti…LENTOLIPUT! Barcelona, täältä tullaan – viime kerrasta onkin jo aikaa! Hmm, ehkä en sittenkään vielä ihan kaikkia sandaaleita pakkaa varastoon…

Psst. Oletteko jo huomanneet yläbannerin??? Maanantai on jännä päivä, joten pysy kuulolla!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Oih Barcelona… Milloin?! :D

Vastaa

Tämä tuli ihan ex tempore kun Tommi lähtee sinne työmatkalle ja itse ujuttauduin reissuun mukaan – voin sitten lomailla kun toinen viettää päivät konferenssissa :D Kiva saada syksyynkin vähän jotain maisemanvaihdosta! Ihan syyskuun lopussa siis mennään, jei :)

Vastaa

No mutta sehän kävi kaikinpuolin hyvin päin! Hitsi, kuinkahan pääsis kans hivuttautuun mukaan :D

Vastaa

No siis vitsit, meitä jäi niin mietityttää se kun joskus ohimennen puhuttiin, että voisi tehdä jonkun reissun yhdessäkin – jos teillä jossain vaiheessa budjetti ja aikataulu sallii, vois miettiä jotain edullista ja hauskaa maisemanvaihdosta kimpassa! :)

Vastaa

Kyllä, kannatan tätä! Jos ei haviteltaisi sitä Meksikoa helmikuulle niin onnistuisi varmasti. Täytyy siis miettiä että saako sen järjestyyn. Jollei, niin laitan sulle ensimmäisenä viestiä. Ja jos se järkkääntyykin, niin poiketaan ainakin jonkinlaisella pikareissulla ja tehdään sit joku muu matka myöhemmin? :)

Vastaa

Jee, just näin, kuulostaa tosi kivalta! Palataan siis asiaan, ja katsotaan mitä ja milloin saadaan järkättyä <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.