Alkuillasta kunnianhimoisena tavoitteena oli kerrankin julkaista ajantasaisia asukuvia tältä päivältä, mutta olisihan se pitänyt arvata, että ajatus oli tuhoon tuomittu jo syntyessään. Saatuani kuvat koneelle ja pääpiirteittäin silmältyä läpi ärsyttävä uneliaisuus valtasi mielen ja luovutin. Onneksi rästikuvista ei ole pulaa, niinpä tehdään aikahyppy kuun alkuun asukuvien muodossa!

Jos nyt en väärin muista, niin olen käyttänyt tätä mekkoa viimeksi vuonna 2009 (ainakin blogin tarjoaman todistusaineiston mukaan), ja myönnettävä on, että olen moneen otteeseen miettinyt tämän kirpparilta bongatun kotimaisen mekon pistämistä uudelleen kiertoon, mutta ajaton kuosi ja klassinen värimaailma ovat viehättäneet sen verran, että olen antanut jäädä. Hyvä niin, sillä nyt eräänä elokuun päivänä mekko sattui käsiin ja tuntui sopivan loistavasti sen päivän rentoon fiilikseen. Eipä ole tullut seisotettua kaikkia näitä vuosia turhaan, heh!

vintage mekko 7vintage dress 2 vintage dressvintage dress 4vintage dress 01vintage mekko 22Mekko: Figurette / Vyö: Madewell / Sandaalit: Coccinelle / Laukku: Zara

Mukavaa iltaa kaikille! Minä siirryn lauantaileffan äärelle – mies on valkannut katsottavaksi kahden syöpäsairaan nuoren rakkaustarinan. Sehän tarkoittaa sitten suoraan sitä, että parasta varata nenäliinat valmiiksi sohvan viereen…

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Eipä uskoisi, että mekko on niinkin kaukaa aikojen takaa! Mustavalkoinen toimii aina ja punainen, aavistuksen saamelaishenkinen vyö on ihan mielettömän hauska yksityiskohta! Tykkään tosi paljon!

Vastaa

Tosi kiva kuulla, että tykkäät! Mustavalkoinen värimaailma on kyllä sellainen, että se toimii vuodesta (ja vuosikymmenestä!) toiseen :)

Vastaa

Kaunis kokonaisuus ja ajaton mali ja kuosi tosiaan. Niin kaunis <3

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! <3

Vastaa

No, miten oli leffan laita? Olen lukenut kyseisen kirjan, joka meni kategoriaan Lahjoita Paikalliseen Kirjastoon. John Green ei ole siinä teoksessa parhaimmillaan, vaan sortuu anelemaan lukijaltaan kyyneleitä. Oliko leffa yhtä läpinäkyvän nyyhky?

Vastaa

No vähän sama fiilis kyllä jäi! :) Siis teoriassa oli ihan hyvä ja eheä paketti, mutta silti joku vähän tökki – ehkä se oli just tuo mainitsemasi kyyneleiden tavoittelu ja tietty teinileffamaisuus, vaikka aiheen itsessään ei pitäisikään katsoa ikää! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.