Istun kotona sohvalla torkkupeiton alla kierreltyäni ensin asunnon ympäri sytyttelemässä valoja, on ollut niin järkyttävän hämärää ja noh, syksyistä. Oikeastaan on ollut juuri sopiva päivä perehtyä syysmuotiin! Poikkesin keskustassa jättikokoisten sadepisaroiden rummuttaessa Aleksanterinkatua, ihan vain tarkoituksena päästä paremmin kartalle siitä, miltä näyttää alkusyksyn muoti. Ja hyvältähän se näyttää, taas kerran, milloinkas syysmuoti ei kolahtaisi ja aiheuttaisi liutaa himotuksia! Nyt olisikin se rajaton vaatelahjakortti aivan erityisen tervetullut, ostaisin nimittäin kaappiini kaikkea kivaa syyspäiviä hellimään, kuten nahkaihanuuksia ja ohuita villaneuleita. Tai sitten sen Chanel-henkisen mustavalkoisen jakun, jonka tänään nähdessään ihan vain vaatteille omistettu kolo sydämessäni heitti kuperkeikkaa.

Koska olen ollut vielä vähän hukassa, että miten muuttuneeseen säähän kuuluisi pukeutua, olen mennyt helpolla ja turvautunut näinä koleina päivinä farkkuihin ja neuleeseen. Turvallinen valinta! Tosin vielä en synkistele väreissä, sen aika tulee myöhemmin!

pastellifarkut 02pastelliset farkut 3pastellifarkut 01pastelliset farkut 2Pastellifarkut: GOURD Jeans / Neule: Jeane Blush / Kengät: Mai Piu Senza / Laukku: Marc by Marc Jacobs

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Kiva asu. Millaiset noi Mai Piu Senzan avokkaat on kävellä? Ne on aika kivan näköisiä ja niitä saa Zalandosta mukiinmenevään hintaan. Onko koko ns normaali vai pitääko ottaa pienempää tai isompaa kokoa?

Vastaa

Kiitti! Mulla on kahdet Mai Piu Senzan kengät ja olen painanut merkin mieleen, sillä tykkään molemmista näistä kahdesta parista tosi paljon! Lesti istuu hyvin jalkaani ja muutenkin muoto on niissä tukeva. :) Ainakin näin koossa 40 tuntuvat vastaavan ihan täysin kokoaan!

Vastaa

Ai kun tekee pahaa, kun istut vaaleilla housuilla portailla, jotka on saastaiset ja nurkissa vuosien virts…

Vastaa

Haha, voi ei hätää, vaaleat housut säästyivät näkyviltä jäljiltä ja mitä taas tule näkymättömiin jälkiin, tummat housut olisivat niissä kokeneet varmasti saman kohtalon! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.