Koska ruudun toisella puolella ehdittiin jo kaipailla kuvamateriaalia uudesta nudehuulipunastani, viikonloppuna ostamastani MACin Kelly Osbourne sarjan Strip Poker -sävystä, niin tässäpä olkaa hyvät! Sävyssä on häivähdys persikkaa, mutta silti se on hyvin nude ja ennen kaikkia mattainen (kuten aiemmin viittasinkin, mielestäni MACin vakiosävy Myth on hyvin lähellä tätä). Rakastan paksuja ja pitäviä nudepunia erityisesti siksi, että niitä on mahdottoman helppo taittaa eri suuntiin lisäämällä siveltimenkärjellä sekaan ripaus jotain vähän värikkäämpää huulipunaa. Näin lopputulos säilyy silti superpysyvänä ja melko mattaisena, mutta perussävy saa kivasti särmää taittumalla vaikkapa fuksiaan, persikkaan tai pastellisempaan punaiseen. Muutenkin nykyään sekoittelen entistä enemmän huulipunia keskenään ja yritänkin miettiä jo ostopäätöstä tehdessä, että saisiko saman sävyn aikaan miksaamalla jo kotoa löytyviä punia (yllättävän monen saa!).

mac strip poker 10mac strip poker 01mac strip poker 7

Näin aiheesta kolmanteen ja liittymättä postauksen kuvitukseen mitenkään, kävin tänään kampaajalla pistämällä kevyitä raitoja tyveen ja lopputulos ylitti odotukseni, luottokampaajani on taikuri! En malta odottaa, että ehdin nappaamaan freesatusta tukasta kuvia. Hauska huomata, miten pienillä asioilla on iso merkitys ja nyt tyvi näyttää sekä ihanan luonnolliselta että liukuu kauniisti vanhaan suht tasavaaleaan sävyyn. Tästä on loistava jatkaa kasvattelua! Mutta lisää hiusjuttua kunhan saan kuvamateriaalia kylkeen!

Niin, ja se arvonta! Huippuiso kiitos kaikille osallistuneille, satunnaisgeneraattori arpoi meille yhden onnekkaan, Remingtonin Big Style -ilmalämpörullat lähtee siis nimimerkille KittyAnn – onnea!! Laitathan s-postiini yhteystietosi niin pistän postia pikimmiten tulemaan!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Hyvä, kiitti ja kuitti. Vikkelää! :)

Vastaa

Kiva jos oli iloa :)

Vastaa

Ihanan hurmaavat kiharat sinulla. Sopii hyvin tuon pitsimekon kanssa, pitääpä testata itsekin ;)

Vastaa

Oi kiitti! Hih, ihan vahingossa tuli kivat kun oli hiukset yön ajan löysällä nutturalla :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.