Äh, en sitten jaksanut tehdä loppuun mainitsemaani asukuvapostausta, vaan hyppäsin suoraan tähän päivään. Laiskottelupäivän keskellä pieni happihyppely asuntonäytön aktivoimana oli paikallaan ja pakotti nousemaan ihmistenilmoille jostain villasukkien ja torkkupeiton lomasta. Asunto oli oikein kivalla paikalla, ja muutoinkin muutamalla erityisellä plussalla varustettu, mutta ei silti se meidän koti, joten etsinnät jatkukoon. Voisi kuvitella, että lopputalvi sujuu näissä puitteissa nopeasti. Ensin reissu ja sitten asuntoilmoitukset tarkempaan syyniin, loppupakkaspäivät siis sujahtanevat huomaamatta muuttoa odotellessa/suunnitellessa/tehdessä – riippuen milloin kriteerit täyttävä asunto tulee vastaan. Nyt jatkan sunnuntailöhöilyä leffan parissa, ja palailen huomenna sitten niiden parempien asukuvien kera. :)

Alla nopeat asukuvaotokset päivältä. Kuvat ylivalottuivat pahasti, mutta sain muutaman sentään jotenkuten pelastettua kuvankäsittelyohjelman avulla. Havahduin viikolla siihen, että olen käyttänyt melkein koko talven sitä yhtä mustaa Zaran takkia, jonka hankin syksyllä. Niinpä siirsin sen hetkeksi syrjään ja pakkasin kolme tänä talvena vielä käyttämättä jäänyttä takkia matkaan, ja yritän nyt ainakin seuraavat pari viikkoa pärjätä ilmeisesti uudesta lempparitakista erossa, suosien tätä toista mustaa, erästä beigeä trenssimallista ja kolmatta kukonaskelkuosista.

Huivi: Zara / Takki: H&M (saatu) Laukku: Michael Kors

Katso myös nämä

9 comments

Vastaa

Tsemiä asunnonetsimiseen! Täällä on ihan sama käynnissä eli käsittääkseni samanpituinen suhde kuin teillä ja nyt yhteisen kodin etsintä menossa. Aiotteko ostaa vai etsittekö vuokra-asuntoa?

Vastaa

Kiitoksia, ja kuin myös :) Ei ole hirveä tarjontabuumi ainakaan siinä haarukassa jolla asuntoa itsellemme haarukoidaan, mutta onneksi ei ole kiirettä. Toivottavasti kuitenkin jostain tarttuisi hyppysiin kodilta tuntuva ja eritoten hyväkuntoinen asunto (kaikenkuntoista kun tuntuu markkinoilla olevan ja rempattuja huomattavasti vähemmän kuin remppaamattomia :)). Vuokra-asuntoa nyt siis etsitään, siitä on hyvä aloittaa!

Vastaa

Wau, en tiennytkään, että etsitte jo yhteistä asuntoa! Onpa ihanaa :-)!

Vastaa

Hih, joo, asiat edenneet tässä nopeasti :) Tuossa muutama postaus sitten asiasta ensimmäisen kerran vasta mainitsinkin :)

Vastaa

Olen jo vuosia lukenut blogiasi, mutta kommentoinut jostakin syystä todella harvoin, jos silloinkaan. Onnea asuntonäyttöihin – ihanaa, kun onnesi välittyy ja sädehtii meille lukijoille asti.

Olen itse pienen tytön äiti ja blogisi on ensisijainen ihana, oma hemmottelupaikkani lapsen nukkuessa. Tytön päiväunien aikaan varaan käden ulottuville kahvikupin, viinilasin tai suklaata ja vain nautin ihanista kuvistasi. Arjen luksusta, kiitos siitä sinulle :). Monien asioiden suhteen meillä tuntuu olevan kovin samanlainen maku, etenkin esteettisesti, vaikka elämäntilanteeni onkin erilainen kuin sinulla.

Monet asukuvasi ovat nykyään tutun rakennuksen edessä otettuja – en voi olla miettimättä, mikä yhteys sinulla on tuonne :).

Vastaa

Kiitos aivan ihanasta kommentistasi – se oli ensimmäinen asia jonka tänä maanantaiaamuna luin kun koneeni avasin, ja täytyy sanoa, että kerrankin maanantai käynnistyi suupielet hymyssä!

Ihanaa, että jätit kommentin. Muistelen, että vanhan blogin puolelle olisit joskus kommentin jättänyt, nimimerkki kun kuulostaa kovin tutulta, ja yleensä mukavat kommentit jäävät jonnekin mielen sopukoihin säästöön sadepäivien varalle :)

Hmm, kuvat tuleekin kyllä usein napattua niillä kulmilla missä on liikkeellä, eli ehkä siten useimmiten omilla kulmilla tai poikaystävän kulmilla, joista kieltämättä jälkimmäisessä on tullut viime aikoina vietettyä huomattavasti enemmän aikaa ;)

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

Vastaa

Tästä taas tuli minullekin niin hyvä mieli, että hymyilen täällä kahvikuppi kädessä, aamukynttilät sytytettyinä ja rauhallista omaa aikaa hämärässä viettäen :).

Aivan liian usein on niin helppo olla hiljaa, vaikka voisi sanoa jotakin toista ilahduttavaa ja kivaa. Sinunkin blogissasi on vain aina niin kaunista ja harmonista, että tuntuisi hassulta joka kerta kehua niitä samoja asioita ;).

Vastaa

Mukavaa alkavaa viikkoa ! Toivottavasti löydätte mieluisan kodin ja voimme lukea sisustusasioistakin sitten :)
En tiedä mistä päin olette katselemassa asuntoja tai minkälaisia, mutta voisin vinkata yhdeltä keskustan alueelta asuntoja, jos laitat meiliä.

Vastaa

Kiitoksia, ja iloista alkanutta viikkoa myös sinulle :)

Meillä on tosiaan vuokrakoti keskustan alueelta haussa, mieluiten eteläisestä Helsingistä. Erityisessä syynissä on Töölö ja Kruununhaka, mutta myös muut lähialueet (lukuun ottamatta Katajanokkaa, joka toki on ihana, mutta kulkuyhteyksiltään vähän turhan hankala meille) istuvat toiveisiin oikein hyvin. Ensisijaisen tärkeää on, että asunto on mukava, riittävän tilava (ehdottomasti minimissään 65 neliötä) ja hyväkuntoinen – vasta niiden jälkeen sitten nousee kriteeriksi sijainti :)

Jos osuu haarukkaan, niin saa hihkaista varteenotettavista! ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.