Ei varmaan tule yllärinä jos kerron, että tänään(kin) oli huono hiuspäivä, itse asiassa aivan erityisen huono. Olenkin hämilläni siitä, miten hyvin onnistuin tilanteen pelastamaan. Kuvista (kai?) voisi päätellä, että kaiken kuului olla juuri noin, mutta mitä vielä. Tyvi oli niin likainen, että hattu tuntui ainoalta oikealta ratkaisulta. Latva taas kärsi eilisen oudon nihkeästä ilmasta kun pesty hius ei meinannut millään kuivaa ja jätettävä hoitoaine lähmäsi pituuden jättäen ne kauttaaltaan todella likaisen tuntuisiksi. Suihkin niihin tänään varmaan puoli pulloa kuivashampoota, haroin auki yönaikana kikkuraan taipuneen pehkon ja lopputulos näytti paremmalta kuin odotin, mutta tuntui kamalalta. Huomenna on niin syväpuhdistava shampoo käytössä! Kiitän siis hattua ja kuivashampoota siitä, että pääsin ihmisten ilmoille oikein kivaa ja rentoa iltapäivää keskustaan viettämään. Jäätelöä Senaatintorin kupeessa, mansikoita Stockalta ja vilkaisu viimeisiin alennusmyynteihin. Eipä sitä tällaisena päivänä sen enempää kaipaakaan!

kotelomekko 22kotelomekko 01kotelomekko 28kotelomekko 35kotelomekko 27   Mekko: Zara / Kengät: Mango / Lierihattu: Meksikosta / Rannekorut: Guess, saatu blogin kautta / Korikassi: Global / Huivi: by Malene Birger

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Instasta jo ihailinkin tätä sun asua – aivan upea! :) Ja hiukset ainakin kuvissa näyttävät todella kauniilta :) Mutta tiedän hyvin tunteen, kun hiukset ovat todella huonosti ja tuntuu, ettei mikään auta.

Vastaa

Oi kiitos, tosi kiva kuulla, että pidät :) No niinpä, monestihan se on se oma tunne likaisuudesta ja huonosta hiuspäivästä, vaikka todellisuudessa ulospäin ei välttämättä näytäkään yhtään siltä! :)

Vastaa

Miten kaunis ja raikas asu! Ja todellakin, hiukset NÄYTTÄÄ ihan täydellisiltä :D

Vastaa

Oi, kiitti!! Hih, tämä on taas loisto muistutus siitä, ettei hirveä fiilis todellakaan välttämättä näy yhtään ulospäin :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.