Olettekin varmasti jo huomanneet, etten välttämättä ole niin monipuolinen mitä tulee vaatteiden leikkauksiin, vaan suosimani mallit ovat ehkä hyvinkin ennalta arvattavia. Tykkään korkeavyötäröisistä hameista, erityisesti kynähameista ja nyt taas pienen paussin jälkeen kellohelmasta, suosin löysiä puseroita, vaikken oikein edes tiedä miksi, ne kai vain tuntuva mukavilta ja sopivat moneen. Ja sitten korot; korkeaa, simppeliä ja klassista! Yhteenvetona voisi kai sanoa, että suosin klassisia leikkauksia ja naisellista siluettia. Mutta mitä tulee väreihin ja kuoseihin, niissä klassisuus unohtuu ja tykkään kokeilla erilaisia kombinaatioita ja etsiä yhdistelmiä, jotka ovat vähän kuin eri paria, mutta kuitenkin kolahtavat jollain jännällä tavalla yksiin. Niin oli esimerkiksi tässä asussa, hame ja paita ovat vähän eri maailmasta, mutta silti kuitenkin jollain tapaa sopivat rinnakkain. Ainakin minusta.

kellohamekellohelma 5kellohame 23kellohame 4kellohelma 1kellohelmaPusero: Zara / Hame: Stradivarius / Sandaalit: Nome / Vyö: Nini’s / Kaulakoru: Bikbok / Laukku: 2nd hand

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

13 comments

Vastaa

Osaat kyllä rohkeasti yhdistää erilaisia kuoseja, hyvältä näyttää minunkin silmään! Piristävää nähdä tällaisia vähän erilaisempia asuja :)

Vastaa

Oi kiitos! Tosi kiva kuulla, että tykkäät :)

Vastaa

Ihanan villi! Tykkään!

Vastaa

Hih, kiitti :)

Vastaa

Wau! Rohkea asu! :)

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Vastaa

Kiitti <3

Vastaa

Yllättävän hyvin sopivat kuosit yhteen. Itse en taaskaan olisi osannut noita yhdistää, mutta ehkä mustat asusteet ja molemmissa oleva musta väri sitoo kokonaisuutta.

Kivat kuvat jotka esittelelevät hyvin koko asun ja asusteet.

Vastaa

Tosi kiva kuulla, että toimii! Ja ihan huippua, että tykkäsit kuvista, itse nimittäin ajattelin juuri näiden kohdalla, että tulipa huonolaatuisia. Heh, taas loistomuistutus, ettei kaikki tarkastele samoilla (yli)kriittisillä laseilla (omia) asukuvia, mitä itse katsoo :)

Vastaa

Totta, jotenkin ihan erilaisia ja kuitenkin natsaavat yhteen. Sinulla todellakin on silmää tällaisille asioille!!

Vastaa

Oi kiitos!! Ihan huippua kuulla, että toimii :)

Vastaa

Minäkin tykkään tästä, hame on tosi nätti ja ihanan värikäs! Kaulakorusta tuli heti mieleen Kalevala Korun Nukkekääty, joka on roikkunut ikuisuuden hankintalistalla… :)

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii! :) Ihan totta nyt kun sanoit, että korussa on kieltämättä vähän Kalevala -henkeä :)

Vastaa

Mahtava yhdistelmä! Rohkea, mutta toimii – tykkään!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.