Kun ei huvita leikkiä väreillä, voi leikkiä kuoseilla. Raitapaidan ja sahalaitahameen yhdistelmä on sopivasti häiriintynyt, mutta kuitenkin katseen kestävä. Sähäkkä, sanoi mies hetken mietittyään (ehkä ensin mieleen tulleita ei tohtinut sanoa?:)). Ei ehkä töihin, mutta vapaalle, ja ettei vain tuntuisi tylsältä, keltainen laukku mausta riippuen piristää tai kiristää muuten mustavalkoisen asun tunnelmaa.

mustavalkoinen 03mustavalkoinen 16mustavalkoinen 05mustavalkoinen 01Pusero: Zara, 2nd hand / Hame: H&M / Bleiseri: Mango / Laukku: Asos, 2nd hand / Kengät: Nome

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Mä RRRRRRRRRRRAKASTAN tota laukkua. Miks Asoksella ei ole mitään vastaavaa enää. Eikä oo ollut varmaan pariin vuoteen, ku oon ton ekaa kertaa sulla nähnyt… Kelaa, oon seurannut tätä blogia niin kauan. Sairasta?! :D Itse asiassa mun (tai siis sun) lemppariasut on kaikki olleet niitä, joihin oot yhdistänyt ton clutchin.

Vastaa

Hih, kiva kuulla! Tuo on kyllä laukku, johon en kyllästynyt – en olisi ostohetkellä uskonut, että niin nappiostos on kyseessä! Sittemmin olen yrittänyt etsiä keltaista hihnallista laukkua, mutta yhtään mistään ei tunnu tulevan vastaan juuri oikeaa sävyä ja muutenkin miellyttävää laukkua, mutta onneksi on tämä :)

Oh, ihan mahtavaa kuulla, että olet pysynyt matkalla mukana jo noin pitkään! Vau, olen otettu!!! :) Tähän väliin lieneekin sitten paikallaan kiittää suuresti kaikista kommenteista, joita olet jättänyt <3

Psst. Koneella on vielä pari asu julkaisematonta asua samaisen clutchin kanssa, joten lisää asukuvia keltaisella laukulla tulossa pian!

Vastaa

^ Hei, sama täällä! :) Tuo oversize-malli ja ihana voinkeltainen sävy ovat ihan mieletön yhdistelmä, mutta eipä mistään löydy vastaavaa. Päätin jo joskus pari vuotta sitten (kun Korundi kieltäytyi myymään laukkuaan mulle), että kun oikean värinen nahkapala löytyy, teen siitä kainalolaukun… Ellei sitten kaupasta satu sellaista löytymään. Asos saisi ottaa tuon takaisin valikoimiinsa!

Vastaa

Kiva kuulla, että miellyttää silmää edelleen :) Tuo väri on kyllä kiva, eikä hirveästi vastaavaa sävyä ole tullut vastaan, vaan sen sijaan joko reippaasti kirkkaampia keltaisia, tai liian tunkkaiseen taittuvaa (tai muuten vain jollain hassuilla yksityiskohdilla pilattuja)! Olen yrittänyt silloin tällöin silmäillä vastaavaa Asosilta, mutta ei tosiaan ole tullut vastaan. Yhden kerran törmäsin hyvin samankaltaiseen, mutta lähempi tarkastelu osoitti sen keinonahkaiseksi ja ei niin laadukkaan näköiseksi. Pöh. Huikkaan jos törmään jossain vastaavaan! :)

Vastaa

Miten ihmiset pärjää noiden kainalolaukkujen kanssa? Mä en ikinä tulisi toimeen jos mun laukussa ei olisi mitään kantokahvaa. Mulla on yleensä mukana aina niin paljon tavaraa (monta kassia ja laukkua) että jos joutuisin vielä kantamaan käsilaukkua kainalossa niin hukkaisin sen aivan varmasti :D

Vastaa

Heh, tiedän tunteen! :)

Valitsen aina kun ”voin” hihnallisen/kahvallisen laukun, mutta välillä vain houkutus valita asuun jotain lisää tuova asuste käytännöllisyyden kustannuksella ajaa ohi. Tosin silti vähän tilaa on oltava, sellaisia ihan kapeita kirjekuorilaukkuja (tai pieniä kukkarolaukkuja) en osaa käyttää (muuta kuin ehkä jossain iltatilaisuudessa), sillä niihin ei todella mahdu mitään!

Muutenkaan en käytännössä mielelläni käytä vastaavaa (edes tällaista kookkaampaa) arkena kun todella raahaan koko omaisuutta mukanani, mutta lyhyemmillä poikkeamisilla ja silloin tällöin viikonloppuna sen kanssa osaa olla jo ihan sinut jos aktiviteettien puolesta kokee päjäävänsä juuri silloin vähemmällä. :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.