Kuluvaan viikkoon mahtuu paljon, mies suuntasi Amsterdamiin ja omat päivät ovat kuluneet vaihtelevasti toimeliaana ja toimettomana. Olen kukkunut myöhään, sillä en edelleenkään oikein saa nukutuksi yksin, mikä toisaalta on tarjonnut mielettömän sauman tappaa aikaa ja väsyttää itseä pistämällä kotia kuntoon. Niinpä olen siirrellyt laatikoita edestakaisin, tyhjännyt punaisia muuttolaatikoita ja vielä illalla sängyssä pohtinut, miten kaikki olisi järkevintä sijoittaa ja maalannut toimintasuunnitelmaa seuraavalle päivälle. Miehen ollessa poissa saan siis selvästi aikaan ja toisaalta, kukaan ei ole ottamassa kantaa valintoihin tai viemässä huomiota olohuoneen lattialle levitettyjen epämääräisten paperi- ja tilpehöörilaatikoiden lajittelusta. Toisaalta taas olen pelännyt mahdollista myrskyä, säikkynyt sadetta, pysähdellyt kuuntelemaan myöhäisillan ääniä, availlut ja sulkenut verhoja, nukkunut taskulamppu tyynyn vieressä ja varmistellut ovien ja ikkunoiden lukitusta monen monta kertaa. Kaikki se on imenyt niin mukaansa, että olen huomannut käyttäneeni blogiin poikkeuksellisen vähän aikaa. Materiaalia kyllä olisi läpikäytävänä, mutta jotenkin kaikki muut ajatukset ovat täyttäneet pään, enkä oikein ole osannut rauhoittua blogin äärelle tai saanut edes vastattua liutaan sähköposteja.

Mies saapuu juuri parahiksi perjantaiksi, jotta ehdimme Glorian Blog Awardseihin. Kutsusta saan kiittää teitä ihania; olette täysin yllärinä käyneet äänestämässä ja vieläpä minua! En meinannut uskoa saamaani viestiä, mutta niiden äänten myötä olen noussut mukaan Lukijoiden suosikkiblogi –kategoriaan. Voi että, kiitos! <3 Olen hyvin hämilläni ja äärimmäisen otettu. Voittoa en todellakaan odota, mutta en voi olla miettimättä, että joku on tullut raapustaneeksi äänestyslomakkeeseen juuri minun blogini nimen. Se vasta mieltä lämmittää, todella. Kun gaalasta on selvitty, on heti seuraavana päivänä luvassa ystävän synttärijuhlat, ja vaikka olenkin muuttolaatikoita availlut, en ole vielä koskenutkaan vaatelaatikoihin. Tänään välähtikin mielessä, että voisi olla korkea aika miettiä perjantain ja lauantain vaatetusta, etten ole pulassa kun juhlan aika koittaa. Nyt ei ole vielä aavistustakaan mitä tulisi laittaa päälle, mutta onhan tässä onneksi pari päivää aikaa pohtia, mutta viime tippaan jättäjänä tuskin osaan käyttää sitä hyödyksi.

  turkispuuhka 1turkispuuhka 12turkispuuhka 13  Neule: Zara / Puuhka: Zara / Nahkahame: Cigno Nero / Kengät: Diavolina / Hiuspanta: Accessoriez

Katso myös nämä

9 comments

Vastaa

Mua ihmetytti niin kovasti, ettei sun blogia ollut shortlistattu kumpaankaan tyyliblogi-kategoriaan, että sen takia piti käydä Lukijoiden suosikkiblogi –lomakkeeseen oma tyyliblogisuosikkini täyttämässä (yleensä en osallistu tällaisiin netti-äänestyksiin, mutta koin että nyt oli tapahtunut vääryys!). Toki hyviä ja laadukkaita blogejahan ne listatutkin ovat, mutta mielestäni sun blogi kuuluu ehdottomasti joukkoon.
Toivottavasti tulee mukavat juhlat!

Vastaa

Oi, voi että!! Kiitos sinulle, olen niin otettu :) Itse missasin koko Blog awardsien äänestysvaiheen kokonaan ja havahduin vasta asian äärelle kun viesti kategoriaan mukaan nousemisesta tuli. Jotenkin ajattelin, että kaikki äänestää tietty niitä, jotka ovat valmiina vaihtoehtoina lomakkeessa, joten tämä oli kyllä tosi iso ylläri! :)

Kaunis kiitos sinulle sanoistasi ja äänestäsi <3

Vastaa

Ihana asu !!!

Vastaa

Oi kiitos!! :)

Vastaa

wow! I just love this outfit! The furry collar seems so cuddly! So beautifully paired with black tights and shoes/ leather bag and the autumn tones!

Vastaa

Oh, thank you!! :)

Vastaa

I forgot to ask what is the name for the bag? I think it’s a perfect choice, also!
Have a wonderful time! :)
O.

Vastaa

The bag is Marc by Marc Jacobs Lil Ukita, my favorite one <3 I think it fits in with almost everything!

Thanks for your lovely comments and have a great day! :)

Vastaa

Turkista ja nahkaa ihana yhdistelmä:) <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.