Taisin aiemmin ohimennen mainita Montonin nettikaupasta, jonka tulin testanneeksi pienellä tilauksella tuossa pari viikkoa sitten. Kaikki paketista paljastuneet olivat ihania, kuten vaikkapa se pantteripusero ja tämä samainen, jo sen yhteydessä nähty oranssi neule, nettikauppaa on siis ehdottomasti käytettävä toistekin. Samoihin aikoihin pistin myös ensimmäisen tilaukseni River Islandille, jonka paketti sattui saapumaan samaisena päivänä Montonin lähetyksen kanssa. Availtavaa ja kokeiltavaa siis riitti.

Ja vielä kengät, ne olivat päivän kolmas iloinen ylläri ja saapuivat Brandosin alesta tilattuna. Tarkkasilmäinen ehkä huomaa, että ne ovat malliltaan tismalleen samat kuin ne yhdet viininpunaiseni. Olen tykännyt niistä tosi paljon ja lesti on yllättävän hyvä näin korkeaksi, niinpä oli aivan pakko tilata samanlaiset toisessa värissä. Asu siis muotoutui yhdellä kertaa saapuneista onnistuneista ostoksista! :)


river island hame 3river island hame 27river island hame 01river island hame 25Neule: Monton / Hame: River Island / Kengät: Diavolina / Rannekorut: Lindex, Holly & Whyte

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Piti jäädä oikein pidemmäksi aikaa ihastelemaan asua! Jotenkin tuo värikkyys viehättää. Sinun asukuviasi jaksan aina muutenkin katsella. Niissä on sitä jotain!

Vastaa

Ooh, olen otettu! Mahtava kuulla, että tykkäät ja, että muutenkin asukuvat ovat mieleen :) Värien käyttö tuntuu erityisen piristävältä (mutta myös kesään verrattuna huomattavasti hankalammalta) harmaina ja koleina syyspäivinä! Kiitos sinulle kommentistasi ja ihanaa viikonloppua :)

Vastaa

Vau, mikä hame! Huikea! Musta on tullut entistäkin nössömpi pukeutuja, kun töissä on oltava pelkkää mustaa. Huomaan että sekin vähän mitä rekkien välissä pyörin, päättyy aina uusien mustien juttujen hankkimiseen. :)

Vastaa

Mahtavaa, että tykkäät! Luulen, että tämä kuosiltaan sellainen, joka jakaa mielipiteitä ;) Itse tykkään myöskin, hauskan erilainen! Heh, mä niin tiedän, musta on kuin magneetti, joka vetää puoleensa jos tietoisesti ei pyri toiseen suuntaan, etenkin just näin syys-/talvikautena. Sä käytät kuitenkin ihanasti väriä meikissä, oma meikkini on vähän kuin se musta, helppo, mutta vähän tylsä. :)

Vastaa

Tosi upea asu!

…Tosin deelikuviot on aina fraktaaleja. Suosittelen muutenkin tutustumaan aiheeseen ja ennen kaikkea kokeilemaan! Matka lähelle, syvälle sisimpään, on se merkittävin reissu, mitä elämäsi aikana voit kokea… ;)

Vastaa

Kiva kuulla, että tykkäät!! Ja kiitokset vinkeistä, täytyy pitää mielessä :)

Vastaa

Hei!

Olen löytänyt blogisi hiljakkoin ja ihailen aina kenkiäsi :). Olen noita samoja kenkiä katsonut ja nyt alessa. Kyselisinkin,onko ne hyvät jalassa ja helppo kävellä koron huikeasta korkeudesta huolimatta(tai siis minulla ainakin korkea).

Vastaa

Heippa! Ihanaa, että olet löytänyt blogini pariin ja hauska kuulla, että kengät ovat varastaneet huomion :)

Omaan jalkaan nämä Diavolinat tuntuvat sopivan oikein hyvin, lestissä on rittävästi leveyttä eikä siis purista kärjestä. Erituisen iso plussa näissä mielestäni on se, että kengät pysyvät erityisen hyvin jalassa. Monet korkeat korkkarit ovat liukkaita ja lipsuvat jalassa, mikä tarkoittaa ylimääräistä jännitystä jalkaan eikä anna mahdollisuutta yhtä varmaan askellukseen, näissä tykkään siitä, että ovat tukevat ja pysyvät hyvin (liukkailla sukkiksilla ja ilman). Myös platform tasapainottaa hyvin koron korkeutta, näyttämättä kuitenkaan kömpelöltä!

Tämä kaikki siis verrattuna moniin muihin vastaavan korkuisiin kenkiin, eli jos ei ole tottunut kävelemään koroilla, en sitten oikein osaa verrata miltä voisivat tuntua ja onko kävely helppoa – ei varmaan verrttuna mataliin ;) Jos taas on tottunut, veikkaisin, että nämä samat ominaisuudet saattavat viehättää muitakin :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.