Meillä on nyt vähän kuin koko ajan viikonloppu. Mies on pari viikkoa lomalla ja kerrankin meidän yhteinen vapaaviikko ei tarkoita aikaa poissa Suomesta, niinpä olemme viihtyneet kotona vähän kuin olisi viikonloppu. Hyvin pitkä sellainen. Olenkin päivistä tavallista enemmän sekaisin, lauantai vai keskiviikko, eipä tuolla niin väliä. Niinpä teemme mitä huvittaa, mikä on menneinä päivinä tarkoittanut lähinnä pitkään nukkumista, haahuilua ja (pääsääntöisesti hyvin surkeiden) leffojen tuijottamista. Tiedän, on ihana sää ulkona ja kaikkea. Hävettää. No mutta, kyllä me ihan varmasti vielä ulos asti päästään!

Jatkuva viikonloppuolo on tarjonnut myös aikaa kokata. Eilen kaivoimme koko kesän pakkasessa odottaneen Lidliltä saadun pulled pork -paketin sekä kaapista samaisen ketjun tarjoamat majoneesit ja väsäsimme kesäburgerit. Tuli niin hyvää! Ja niin nopeasti! Olisi tehnyt mieli vielä valmistaa bataattiranskiksia, mutta siinä kohtaa laiskuus iski ja kotitekoinen cole slaw -salaatti sai riittää. Ja kyllähän se riittikin, maistuva loma-ateria ja hyvä fiilis ilman ähkyä. Tai minun kohdalla ilman ähkyä, mies ahnehti ja kasasi toisen purilaisen kun itse tyydyin yhteen. Emme ole ennen käyttäneet pulled porkia hampurilaisissa, mutta sopi tosi mainiosti, melkein jopa tykkäsin enemmän kuin tavallisesta pihvihampurilaisesta. Joku kerta silti täytyy kehitellä hampurilaisestakin kiva kasvisversio! En oikein tykkää kasvispihveistä, niinpä hampurilaiset suurimmaksi osaksi tulee vielä syötyä lihalla.

hampurilainen 02hampurilainen 2-2

Psst. Oletteko muuten huomanneet, että meillä on Bellan tiimi kasvanut kahdella uudella huippublogilla? Koukuttavat Kolmistaan ja My Exploration muuttivat Belloihin kuun taitteessa, joten käykäähän tutustumassa jos eivät ole vielä ennestään tuttuja! :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Kannattaa kokeilla hampurilaisiin pihvin sijaan halloumia, jos vaan halloumista pitää. Ihan superhyvää, eikä pihviä jää todellakaan kaipaamaan :)

Vastaa

Ooh, loistovinkki! Mietinkin, että toimisikohan joku juusto pihvin korvikkeena, mutta en osannut ajatella halloumia! Sitä täytyy ehdottomasti testata, tykkään nimittäin halloumista hurjasti. :) Iso kiitos vinkistä!

Vastaa

Onpa herkullisen näköinen burgeri. Täällä kanssa lomalla ollessa tehty burgeria, tosin kalan ollessa pääroolissa. Sämpylät ja kastikkeet tein myös itse. :) Kuvani eivät kyllä ollut läheskään yhtä kauniita ja harkittuja kuin nämä sinun :D.
http://terksulife.blogspot.fi/2014/08/ruuanlaittorakkaus.html

Ps. Tein ne bataattiranskikset ;)
Jenna.
http://terksulife.blogspot.com/

Vastaa

Oi eikä, olen niin kade, että olet jaksanut kaiken väsätä itse! Me mietittiin kanssa sämpylöiden(kin) valmistamista, mutta myönnettävä on, etä laiskuus iski. Hih, ens kerralla sitten vähän viimeistellymmin, eli bataattiranskikset kanssa ja itsetehdyt sämpylät :D Voi nam, kuulostaa (ja näyttää) niin hyvälle!

Vastaa

Oi, superherkullisen näköisiä. Itse olen vallan ihastunut tuohon Lillukan pulled porkiin.

Vastaa

Se oli kyllä ihan loistavaa, yllätti tosi positiivisesti! Hih, täytyy varmaan käydä hamstraamassa niitä pakkanen täyteen :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.