Tänään tuli niin paljon vettä, että meinasi usko loppua hetkeksi. Sade pääsi yllättämään ja olo oli jossain vaiheessa kuin uitetulla koiralla. Onneksi seura oli hyvää, eteläinen Helsinki kaunis (pilviverhonkin läpi), sateenvarjossa röyhelöreunukset ja kuplivaa kesäjuomaa tarjolla. Koska edelleenkin on todella heikosti (eli ei ole) ajantasaisia askuvia, pari yritystä kyllä on menneeseen kahteen viikkoon mahtunut, mutta noh, Suomen kesä, niinpä pysytellään näissä Maltan asukuvissa.

Kuvissa muuten lomahiukseni, eli hiukset luonnontilassa. Jotakuinkin tuolta ne näyttävät jos en käytä lainkaan fööniä. Lämpimiin kohteisiin suuntaavilla reissuilla en jaksa panostaa hiustenlaittoon senkään vertaa kuin kotona, sillä sekaisinhan ne menee kuitenkin. Etenkin jos ilmassa on kosteutta pamahtaa luonnonkihara saman tien esiin, joten silloin on vain parempi olla taistelematta vastaan ja antaa olla. Matkoilla luonnonkihara onkin ihan ok, se sopii rentoon lomalookiin, mutta jostain syystä kotona arjessa epämääräinen pörrökasa tekee olosta helposti suttuisen. Onneksi asia on helpottunut kun hiuksiin on tullut mittaa. Pitkissä hiuksissa huolettomuutta kestää huomattavasti paremmin kuin lyhyemmässä mallissa, jolloin huonoja hiuspäiviä oli usein juurikin sinne tänne itsepäisesti taittuvien hiushaituvien takia.

maxi skirt 12maxi skirt 8maxi skirt 5Maksihame: Mango / Pusero: H&M / Sandaalit: Nome / Clutch: & Other Stories / vyö: Nini’s

Katso myös nämä

11 comments

Vastaa

Upea sinä ja toi hame….! <3

Vastaa

Voi kiitos <3

Vastaa

Huh miten hyvältä näytät!

Vastaa

Kiitos ihana <3

Vastaa

Oi, tuo hame on aivan valtavan kaunis. Ja kaunis olet itsekin. Todella kiva asukokonaisuus, jossa nuo palaset taas ja jälleen kerran täydentävät toisiaan. Sinulla on kyllä silmää rakentaa asukokonaisuuksia.
Kiva, kun niitä on nyt täällä ja Take me theressäkin :)

Vastaa

Voi että, olipa kauniisti sanottu! Kiitos ihana <3 Tämä kommentti kyllä niin piritsi pitkän päivän jälkeen väsähtänyttä mieltä. :)

Vastaa

Kiitos itsellesi! <3 On aina kiva, kun kommentit huomioidaan, vaikkei niitä sen takia kirjoitakaan, vaan ihan sen takia että jokin asia, kuva, tai nämä yhdessä jollain tapaa koskettaa.

Vastaa

Kauniita kuvia ja upea asu :). Tuossa mekossa on kyllä upea kuviointi :).

Vastaa

Kiitos kvoasti! Tämä kuosi itseenkin kolahti ja kun talvella sattui varsin mojovassa alessa vastaan, en vain voinut jättää kauppaan juurikin kesän lomia samalla mielessä miettiessäni :)

Vastaa

Ihana hame. Mielestäni hiuksesi ovat ihanan rennot ja huolettomat oloiset. Itse olen äärettömän laiska laittamaan hiuksiani mitenkään, onneksi tosiaan pitkät hiukset ovat suht vaivattomat. Toivoisin vaan oppivani muutaman helpon nuttura tms.kampauksen, saisi siten hieman vaihtelua.

Vastaa

Voi kiitos, onpa kiva kuulla! Ja kuulostaapa kyllä niin tutulta, itsekin olen laiska hiustenlaittaja ja huomannut juuri tuon, että pitkät hiukset ovat sentään suht vaivattomat. Mutta ihan sama toive täälläkin, olisi niin kiva oppia joku helppo nutturakampaus! Jostain syystä kun yritän rentoa nutturaa tehdä, ei onnistu millään, mutta joskus kotipäivää viettäessä kun vain heitän hiukset sykkyrälle sen enempää ajattelematta, tuleekin ihan tädellinen nuttura. Miksei koskaan onnistu silloin kun ihan tietoisesti yrittää? :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.