Ihana aurinko! Olen tänään nauttinut täysillä lämmöstä ja kiireettömyydestä. Päivä aloitettiin rauhallisella brunssilla Trattoria Sognon terassilla ja fiiilisteltiin vapaata viikonloppua. Kotiin käveltiin rauhassa ja koukattiin Töölöntorilta nappaamassa matkaan kesän ensimmäiset kotimaiset mansikat. Illan olen viettänyt kotona ikkuna apposen avoinna (voi että, kuinka ihana asia olisikaan, jos olisi parveke!), raikas kesäjuoma kädessä ja mansikat käden ulottuvilla. Jos huomenna paistaa aurinko, niin ehkäpä suuntaamme kotirentoilun sijaan puistoon tai keksimme jotain muuta leppoisaa ohjelmaa.

Tämä asu on viikon takaa, muistaakseni. Tänään onkin saanut pukeutua sään puolesta juuri niin kevyesti kuin vain on huvittanut. Kaivoin sandaalit esiin ja ujutin ohuen tunikan päälle ja siinä se, kesä pukeutumisessa ehdottomasti parasta on helppous!

coccinelle navy 01coccinelle navy 1coccinelle navy 5navy laukku 13coccinelle navy 7coccinelle navy 6Huivi: Etcetera / Neule: Bikbok / Housut: Zara / Korkkarit: Mango / Laukku: Coccinelle

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Oih miten ihanan naiselliselta saat myös housusasun näyttämään <3 nuo housut on superkauniit!

Vastaa

Voi kiitos!! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.