Kirjoitin näiden asukuvien oheen postauksen jo eilen, mutta ajatuksissani jatkoin välilehdelle auki jäänyttä luonnosta enkä tullut huomanneeksi, etten enää ollut kirjautuneena sisään. Ja kas, kun painoin tallenna, kaikki katosi. Tuntui mahdottomalta enää yrittää uudelleen, joten päätin nukkua yön yli (ja tehdä yhden täyden työpäivän), ennen kuin jaksoin aloittaa alusta. Tosin enhän muista yhtään enää, mitä silloin oikeastaan kirjoitin. En kai mitään kovin tärkeää, työliitännäisiä asioita kai. Niinpä parempi pitää lyhyenä ja keskittyä ihan muihin juttuihin, kuten vaikka asuun.

Tämä on siitä harvinainen syysasu, ettei ole ihan tummanpuhuva tai mustilla päällysvaatteilla kerrostettu. Erityistä on myös vähän pidempi trenssi, harvemmin nimittäin käytän polven alle ulottuvia päällysvaatteita.

Tamariksen kengät ovat alkusyksyn hankintani, ja tällä hetkellä ainoat viileämpien säiden kenkäni, sillä en vain ole ehtinyt tai jaksanut käydä kaivamassa varastosta laatikoita, joista löytyy syys-talviasusteeni. Niinpä näillä on menty koko alkusyksy. Mutta eipä se oikeastaan haittaa, kengät ovat nimittäin mielettömän mukavat, ja olleet sitä jo ensi hetkestä lähtien.

Tyypillisesti nahkakengät vaativat muutaman käyttökerran sisäänajon, mutta nämä tuntuivat jalkaan ihan täydellisiltä jo ensimmäisellä kerralla jalkaan laittaessa. Eikä tunne ole siitä muuttunut, todellakin miellyttävä lesti ja tukeva korko, eli jalat jaksaa pitkänkin päivän. Ei tosin silti olisi pahitteeksi käyttää välillä muitakin. Jos vaikka ensi viikolla ehtisi? Tai sitä seuraavalla. Nyt on ollut niin haipakkaa, että hädin tuskin ehtii tärkeimmät asiat hoitaa, ja tämä ei vielä niihin lukeudu – ainakaan nyt vielä kelien pysytellessä plussan puolella.

Takki: Vero Moda / Mekko: Oasis Loganberry Dress, saatu blogin kautta /
Nilkkurit: Tamaris / Laukku: Ralph Lauren

Kuvat: Saara

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.