Nyt kuulumiset, tai pikkeminkin tiedote, pikapikaa. Tänä viikonloppuna on siis kauan odotettu muuto, joka on moniosainen prosessi. Tavaroiden siirto päättyy virallisesti maanantaina, mutta tämän jälkeen edessähän on vielä reissu Ikeaan. Joten oikeastaan muuttoa luvassa pidempään!:)

Nettimahdollisuutta minulla ei enää ole, sillä poikaystävä kävi hätäiseksi ja katkaisi jo nettiyhteydet (tämä päivitys onnistui vaikean kaavan mukaan). Uusi laajakaista saapuu ovelleni maanantai-iltana, joten todennäköisesti kuulette minusta vasta tiistaina. Mutta nyt, muutto jatkuu. Alla laatikkokasoja ja tämänpäiväiset muuttovaatteet.

Hyvää viikonloppua kaikille! Kuulemisiin!;)

P.s. Olen jo nyt löytänyt vaikka mitä hävinnyttä tavaraa hyllyjen takaa. Ja jopa yhdet uudet kengät, joiden olemassaolosta en todellakaan tiennyt! – Näitä muuton hauskoja puolia.:

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

>Kivaa muuttoa!:)

Vastaa

>Muutot on helkkarin rankkoja…mut ihanaa sitten, kun tavarat pikkuhiljaa löytävät omat paikkansa uudessa kodissa =) Itse sisustin meidän ala-aulan uusiksi ja tuntuu, kuin oltais kokonaan erissä asunnossa ;-) …joskus pienetkin muutokset piristää valtavasti.

Vastaa

>Kivaa muuttoa ja näytäthän sitten kuvia uudesta kämpästä, kunhan olet saanut sisustettua sitä? :)

Vastaa

>Kiitos kommenteistanne! Ja Tes, ehdottomasti esittelen sitten asuntoani kun olen saanut nämä laatikkoröykkiöit purettua ja asunnon näyttämään kodilta!;)

Vastaa

>Kiva asu

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.