Viime viikolla kävin tutustumassa Jolien kivijalkaputiikkiin, mutta putiikkiin tutustuminen ei ollut vierailuni päätarkoitus vaikka intouduinkin hyllyjä kiitettävästi koluamaan, vaan olin saanut kutsun Jolien Katja Kokon meikkisiveltimen alle. Meikki loihdittiin kokonaan, tietenkin, luonnonkosmetiikalla, ja oli itse asiassa ensimmäinen täysluonnonkosmetiikkameikkini. Tokihan vannon itse jo mineraalipohjan nimeen, ja luomiväreissä ja poskipunissa löytyy kylppäristä useita luonnonkosmetiikkavaihtoehtoja. Silti, niin paljon olisi vielä varaa korvata.

Annoin meikin suhteen vapaat kädet. Mitä muutakaan voisi tehdä kun on ammattilainen edessä, ja myönnettävä on, että ensimmäistä kertaa tunsin oloni kotoisaksi jonkun muun tekemässä meikissä. Ehkäpä siksi, että Katja tuntui löytävän juuri ne jutut, jotka tuntuvat minulle luontevilta; vahvempi silmämeikki ja keveämpi huulimeikki sekä ruskean sävyt. Tutuista elementeistä huolimatta meikki ei ollut yhtään sellainen, jonka olisin itse ikinä osannut tehdä, mutta kuitenkin tismalleen sellainen, jonka niin mielelläni ottaisin iltameikiksi vaikka joka kerta jos voisin!

Inspiraatio meikkiin tuli kultamustasta massiivisesta kaulakorustani. Liikkuvalla luomella hehkui kulta ja sitä säesti ruskean sävyt. Tumma rajaus ja viimeistellyt kulmakarvat. Meikin rakentuessa sain lukuisia pieniä ja isoja vinkkejä vastaavan meikin tekemiseen kotona, kuten myös ihooni sopiviin tuotteisiin ja kasvoillani toimiviin väreihin. Nyt kun sain erityisesti pari oikein näppärää vinkkiä rajaukseen ja silmämeikin kauniiseen häivyttämiseen, uskallan varmasti rohkeammin kokeilla vastaavia itsekin seuraavan kerran jotain muuta kuin arkimeikkiä tehdessä. Iho jätettiin kuulaaksi, huomattavasti läpikuultavammaksi kuin itselläni on tapana, mutta se toimi hyvin tuoden meikkiin raikautta. Raikkautta lisäsi myös lämmin poskipuna ja huulien luonnollinen yhdistelmä parista eri Zuiin huulipunasävystä.

Tässä ohessa meikkikuvia, joiden ottaminen oli tottumattomalle yllättävän haastavaa. Ensimmäinen kuva on napattu peilin kautta ja loput suoraan oman käden varassa (älkää välittäkö toisen kuvan hieman nyrpeästä ilmeestä, kai yritän liikaa keskittyä pitämään kameran vakaana ja kaikki muu unohtui). :)

Jolie Shopissa Uudenmaankadulla on saatavilla meikkiopastus, joka on hinnaltaan 80 euroa, mutta kyseisellä summalla saa valita vapaasti mukaansa tuotteita myymälästä (ei siis tarvitse olla samoja, joita meikkiin käytetään). Opastuksessa voidaan keskittyä haluttuihin kohtiin tai tehdä koko meikki kuten minulle, näin ollen meikkihetken voi loistavasti yhdistää muuhunkin päiväohjelmaan tai illan viettoon. Suosittelen lämpimästi!

Piditkö meikistä ja meikeistä? Jos, niin pysy kuulolla – tulossa pian arvontaan muikea paketti meikkisuosikkejani, joita kokonaisuuden loihtimiseen käytettiin.

Katso myös nämä

19 comments

Vastaa

Kaunis meikki! Näytät varsinkin ekassa kuvassa kovasti erilaiselle, hyvin kauniille kumminkin niinkuin aina :) Itselläni juuri hajosi edellinen häivytyssivellin, josta kovasti tykkäsin. Nyt olisi siis edessä uuden osto. Nuo punavartiset näyttää aika herkuille!

Vastaa

Kaunis kiitos! :) Katjan työskentelyä seurattuani totesin valtavan puutteen sivellinvalikoimassani, joten nyt hankintalistalla on minullakin häivytyssivellin (toisenlainen kuin jo omistamani, joka ei selvästi aja asiaa niin hyvin kuin pitäisi) ja juuri noita itsekin vilkuilin sillä silmällä, mutten kuitenkaan vielä tullut hankkineeksi. Ensi kerralla sitten :)

Vastaa

Kaunis meikki ja sopii sinulle älyttömän hyvin! :) Erilainen, mitä on sulla täällä kuvissa tottunut näkemään, mutta ei yhtään hullumpi. Silmät korostuvat oikein kauniisti.

Vastaa

Kiva kuulla, kiitoksia :) Tosiaan, silmät etenkin ovat huomattavasti tummemmat kuin mitä yleensä tapaan laittaa, edes iltaisin, mutta toisaalta, juuri näin päin (korostetut silmät, luonnolliset huulet) meikki tuntui luontevalta ja vastaavaa silmämeikkiä olenkin halunnut oppia tekemään. Kevyempikään rajauksia tuskin osaisin arjessa käyttää, mutta iltameikissä asia on toinen – vielä kun vain oppisi tällaisen koko silmän rajauksen kotona kaunisti tekemään! :)

Vastaa

On tosi kaunis meikki, etenkin silmämeikki sopii sinulle täydellisesti! :) Poskipunan huomaa ehkä hivenen liian selkeästi…

Vastaa

Kiitoksia, silmistä tykkäsin erityisesti itsekin! :) Totta, poskipuna on suht vahva. Sopii kyllä kivasti yhteen huulien kanssa, mutta on hieman voimakkaampi, mitä olen tottunut käyttämään!

Vastaa

Hei, täähän on tosi kiva. :) Sopii siulle. Muutenkin tosi kiva postausidea, että joku toinen tekee meikin sinulle. :) Toisaalta, olisin niin toivonut, että olisitte käyttäneet rohkeammin värejä. Siun silmät on niin kivan väriset, että vaihtoehtoja olisi vaikka kuinka… :) Se olisi varmasti hauskaakin, jos et ole tottunut käyttämään kirkkaita värejä silmämeikissä? :) Tästä sain kuitenkin itselleni kovasti inspiraatiota kokeilemaan uusia juttuja. :) Kiitos! :)

Vastaa

Kiva kuulla! Oli kyllä ihan älyttömän hauskaa olla jonkun toisen meikattavana, todella harvinaista herkkua minulle :) Ymmärrän, toisaalta olisi ollut hauskaa kokeilla jotain villiäkin, mutta toisaalta, juuri tällaisesta käyttökelpoisesta meikistä sai itselle eniten vinkkejä irti. Jos useammin olisi vastaavaan mahdollisuus, niin todella mielellään sitä kokeilisi jotain ihan tyystin erilaistakin! Kiva kuulla, että inspiroi, itsekin sain niin paljon hyviä vinkkejä, että ensi kerralla vaativampaa meikkiä tehdessä uskaltaudun aivan varmasti kokeilemaan uusia jippoja :)

Vastaa

Voi miten kaunis meikki! Sopii sinullle tavattoman hyvin :)

Vastaa

Kiva kuulla, kiitoksia! Itsekin tykkäsin; vähän erilainen, muttei kuitenkaan liikaa tuntuakseen hyvältä ja omalta :)

Vastaa

Keinovalossa on varmasti vaikea saada sävyjä näkymään oikein mutta kuvien perusteella poskipuna kyllä dominoi meikkiä aivan hillittömästi. Muuten ihan kiva ns. sovinnainen iltameikki. Olen tosin samaa mieltä jonkun aikaisemman kommentoijan kanssa että olisi ollut kiva nähdä jotain vähän ovelampaa kun kerran ammattilainen meikkaa, mutta ehkä tästä sait paremmin vinkkejä omiin rutiineihisi.

Vastaa

Totta, tuo keinovalo toi kyllä valtavan ison haasteen meikkikuvaan, jossa erityisesti värien soisi toistuvan identtisinä. Tuo ensimmäisen kuvan lämpöinen valo tuntui korostavan vielä entisestään kaikkia lämpimiä sävyjä, ei siis luonnossa peilin kautta särähtänyt silmään, mutta kuvassa tosiaan näkyy hyvin selvästi.

Totta silti, että kyllähän poskipunaa oli enemmän (ja myös vahvemman väristä) kuin mitä olen tavannut käyttää. Voimakkaampi sopii juurikin iltameikkiin kun on hämärää ja meikki muutenkin vahvempi, mutta yleensä (etenkin arkena ja kirkkaassa valossa) itsekin taivun hillitympään (kuten tottumuksesta muussakin meikissä).

Totta, ymmärrän hyvin tuon, sama tavallaan itselläkin – olisi hauska nähdä kasvoilla jotain ihan muuta, mutta kuten sanoit, tästä sai kuitenkin näin käytännössä eniten irti. Toivottavasti vielä joskus tulevaisuudessa tarjoutuu vastaavantyyppinen mahdollisuus päästä tutun tai tuntemattoman meikattavaksi, niin voi sitten ehkäpä kokeilla taas jotain ihan muuta. :)

Vastaa

Poskipuna tosiaan on vähän luonnoton, mutta täytyy sanoa (mitä aiemminkin olen ihastellut), että olet todella kaunis! :)

Vastaa

Oi, kaunis kiitos sinulle kehuista!! Totta, että kuvassa erityisesti poskipuna näyttää hyvin voimakkaalta, luonnossa se ei osunut silmään, mutta voi myös olla, että katseeni viipyi erityisesti itselle uudenlaisessa silmämeikissä ;)

Vastaa

Tosi viehättävä ja raikas meikki, tekee heti itsekin mieli varata aika meikkiin!

Vastaa

Höpö höpö..mun mielestä toi poskipuna on tosi hyvä eikä oo liian vahva :D

Vastaa

Kaunis nainen ,kaunis meikki :)

Vastaa

Tosi kaunis meikki sinulla kuvissa! Ja muistuttaa siitä, kuinka paljon ulkonäköään voi meikillä muunnella. Kovin mielelläni osaisin sen taidon, joskus harvoin kun illanviettoon lähtee, niin voisi leikitellä erilaisilla lookeilla. Minulle on tehnyt ammattilainen vain kerran meikin: vanhojen tansseihin. Se oli aivan hirvittävä, ei lainkaan sopinut teinille, joka oli tottunut käyttämään vähän meikkiä. Tunsin itseni drag queeniksi.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.