Meidän vakkari lauantaiohjelmaksi tuntuu asettuneen aamiainen/lounas/kahvittelu ja pieni päiväkävely keskustassa, sama toistui tänäänkin. On ihana kuljeskella rauhassa keskustassa, katsella ihmisiä ja nauttia kaupunkitunnelmasta.

Nykyään kodin sijainnin myötä ei ole vaiva eikä mikään piipahtaa keskustassa, joten ex tempore keskustassa piipahtamiset ovat huomattavasti lisääntyneet kun kynnys lähtöön on etäisyyksien takia matala. Muutenkin muuton jälkeen hyötyliikunnan määrä on lisääntynyt hurjasti. En käytä julkisia enää juuri muuhun kuin työmatkoihin, kaikkialle muualle kun pääsee niin näppärästi kävellen!:)

Tänään halusin laittaa päälle jotain, mitä en ole pitkään aikaan käyttänyt ja heti ensimmäisenä tuli mieleen Betty Barclayn musta mekko kaksirivisellä napituksella. Pidempään blogiani seurailleet saattavat muistaa, että mekossa oli alunperin muhkeat ja raskaat puhvihihat, mutta hihat ratkottiin pois ja hihansuut siistittiin ja näin mekko sai päivitetyn keveämmän ilmeen.

Mekko: Betty Barclay/2nd hand

Trikoopaita: Reflex
Rintaneula: Äidin vanha
Vyö: 2nd hand
Kengät: H&M
Musta kynsilakka: Mavala

Nilkkurit jouduin vaihtamaan viime hetkellä toisiin ruskeisiin nilkkureihin, sillä ensiaskelilla ulkona huomasin harmikseni toisen korkolapun lähteneen, joten ei auttanut muu kuin vaihtaa vähemmän asuun sopiviin kenkiin.:/ Useat talvikenkäni ovat jostain syystä sanoneet käyttösopimuksen irti ihan lähiaikoina, joten lumi saisi nopeasti sulaa, että pääsisi siirtymään pikkukenkiin!

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.