auringonlasku lauttasaari 01

Kesäkauden vuorokaudenajoista rakastan eniten hetkiä kun päivä taittuu iltaan tai kun ilta lipuu yöksi. Toki kesäaamuissakin on oma kaunis tunnelmansa, mutta koska pääsääntöisesti nukun sen heräilevän kaupungin hetken ohi, kääntyy tunnelmoinnin kaipuuni iltaan.

Kesäillat ovat kauniita. Valo on hempeämpää ja päivän lämpö pehmentynyt.

Kaikki näyttää erityisen kauniilta auringonlaskussa, mutta kaunis maailma on senkin jälkeen. Niistä hetkistä olen yrittänyt nauttia näinä kesäkuukausina, viipyillyt meren äärellä loppupäivästä ja kävellyt kaupungin katuja auringon jälkimaininkien värjäämää taivasta ihastellen. Fiilistellyt hiljaisia katuja ja kesäyön lempeää lämpöä.

En millään soisi kesän loppuvan vielä pitkään aikaan, mutten voi kieltää, että myös elokuun pimenevissä illoissa on sitä jotain. Haaveilija sisälläni rakastaa niitä aikoja, loppukesän voiman antamista periksi orastavalle syksylle.

Te tiedätte jo, niin paljon kuin nautinkin valosta. Syksyä rakastan. Ja syyspukeutumista.

merenrannalla 16merenrannalla 12merenrannalla 03lierihattumerenrannalla 11

Mekko: Mango / Vyö: Zara
Kuvat: Johanna Söderlund

Ps. Kiitos kaikille aurinkolasiarvontaan osallistuneille, arvon voittajan huomenna!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kauniita, tunnelmallisia kuvia. <3 Itse pidän myös kesäilloista, mutta syksy on kauhistus, voisin pyyhkiä sen almanakasta kokonaan pois, kun taas talvessa on sitten aina ollut oma viehätyksensä.

Vastaa

Oi kiitos <3 Voi eii, mä taas tykkään syksyn tunnelmasta! Mutta yök, talvi, sitä en voi sietää :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.