Olen iloinen, että marraskuu on ohi. Kuukausi tuntui pitkältä ja väsyneeltä, nukuin huonosti, mutta tein paljon – siitä ehkä nuo päällimmäiset fiiliksetkin. Joulukuulta toivon enemmän rauhaa, rentoutumista ja hyviä yöunia. Aion panostaa glögihetkiin ja noh, ihan vain lämpimiin hetkiin. Joulun tunnelmointiin.

En ole yleensä järin jouluihminen, toisaalta en ole mitenkään joulun vastainenkaan. Kuljen jossain siellä keskimaastossa, ei joulujutut ärsytä, mutta en koe tarvetta rakentaa perinteitäkään. Voin viettää joulua tai olla viettämättä, kumpi vain käy, tilanteen mukaan. Tänä vuonna kuitenkin ajattelin fiilistellä. Onhan kotiinkin eksynyt muutama joulujuttu (tosin näyttäisivät paremmalle, jos joskus jaksaisi siivota) ja pikkuisen kuusen sain viime viikonloppuna matkaani Ilonan metsästä, maisemista, joista myös nämä kuvat ovat. Lumi toi joulufiilistä, mutta eiköhän sen tavoita täällä kaupungissakin, vaikka maa on vielä musta.

hunter-kumisaappaat-19 hunter-kumisaappaat-10hunter-kumisaappaat-21hunter-kumisaappaat-16hunter-kumisaappaat-9hunter-kumisaappaat-25hunter-kumisaappaat-26hunter-kumisaappaat-27hunter-kumisaappaat-12

Takki: H&M / Neule: Gina Tricot* / Farkut: Lindex* / Kumpparit: Hunter* /
Pipo: Global / Huulipuna: MAC Bowl me over*

*saatu blogin kautta
Kuvat: Ilona Savitie

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.