Niin itselle kuin omalle työllekin etäpäivät ovat tärkeitä. Koska päivätyöni on jatkuvaa sisällöntuotantoa, tarvitsee se toki suunnitelmallisuuden ja tavoitteiden ohella luovuutta, ja luovuus tarvitsee tilaa. Etäpäivät ovatkin yhtä kuin tilaa luovuudelle, ne ovat arvokasta aikaa inspiroitua ja hoitaa työn ideoivaa puolta.

Etäpäivärutiinikseni onkin muodostunut se, että aamupäivän vietän jossain juuri sillä hetkellä itseä kiinnostavassa ja inspiroivassa kahvilassa, suuren kahvin ja mielellään arkiaamupalan merkeissä. Iltapäivällä hyödynnän luonnovalon ja otan somekuvia varastoon kotona, jonne puolen päivän jälkeen laskeutuu jopa harmaina päivinä kivasti valoa. Kuvien muokkailut jätän suosiolla toimistopäiviin, rutiiniluonteisempaa työtä voi hyvin tehdä toimistomiljöössä, mutta visuaaliseen suunnitteluun ja sommitteluun tarvitsen omaa rauhaa ja rekvisiittaa käsien tuntumaan.

paulig-kulma-03n

Ylläpitämieni somekanavien visuaalinen erilaisuus on kiehtovaa ja niitä lähestyykin siksi vähän eritavoin. Huomaan hyllyilleni eksyneen entistä enemmän kiinnostavista superfoodeista ja löytäneeni myös ennen melko etäisiksi jääneet sporttituotteet. Monet iltapäiväkahvit taas korvaa Celsius.

Työn alla onkin postaus ”omien brändien” suosikkituotteista, sellaisista, jotka ovat jääneet pysyväksi osaksi arkeani. Jos ette vielä seuraa somekanavia, kannattaa napata ainakin instatilit seurantaa, kaikkien niiden sisällönhallinta on siis käsissäni ja pikkuhiljaa alkaa omakin tuntuma niin brändien kuin somekanavien sielunelämään löytyä. Tsekkaa siis FAST, CocoVi ja Celsius! Ja oman instatilinihän löydätte täältä.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Tosi kivoja tilejä ja kauniita kuvia!

Saisinko kysyä mikä sun titteli on ja löysitkö työpaikan yleisestä hausta?

nim. haluaa uuden duunin ;)!

Vastaa

Tietty saa kysyä :) Sosiaalisen median koordinaattori ja ei ollut julkisessa haussa. Sain vihiä esiin nousseesta tarpeesta ennen paikan päätymistä julkiseen hakuun ja siitä ne pyörät lähtivät liikkeelle. Huomasin omassa työnhaussa kullanarvoiseksi kontaktiverkostoni, jotka toimivat silminäni ja korvinani suuntiin, joihin en olisi itse ehtinyt/pystynyt. Oma simppeli vinkki siis on, että kannattaa ehdottomasti sanoa ääneen, että etsii työtä ja tietenkin vielä mahdollisimman tarkasti määritellä millaista :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.