haikon-kartano-029

Löhöän sängylläni harmaaseen kollegeasuun kietoutuneena ja mietin mennyttä kuukautta. Pimeys iski voimalla ja oli päiviä, jolloin tuntui, että hädin tuskin pääsin hereille. Aamut takkusivat ja unirytmi hapuili. Kehon kaamosshokkia vastaan taistelin hyvillä asioilla, hyvällä seuralla ja hyvää tekevällä ruoalla.

Kiinnitin tavallista enemmän huomiota ravinnon säännöllisyyteen, vähensin makeaa, vaikka pimeys saikin kropan huutamaan suklaata. Alkoholia ei tehnyt mieli, joten kuun aikana viiniä kului olemattomasti. Niin, ja sitten liikunta, pakotin itseni jumppaan, joogaan ja pilatekseen. Ehkä kiitos kaiken sen selvisin marraskuusta jotenkuten. Ja vaikka väsymys hallitseekin edelleen, niin ainakin kroppa tuntuu vähän freesimmältä kuin ennen marraskuuta, se on sentään jotain.

Yksi kuun hyvinvointiteoista oli miniloma Haikon kartanossa, jonne suuntasin yhdessä kaimani kanssa. Tavoitteena oli panostaa hyvinvointiin ja tietenkin rentoutua.

haikon-kartano-06haikon-kartano-05haikon-kartano-04 haikon-kartano-0024 ruutumekko-0038haikon-kartano-036haikon-kartano-025

Se viikonloppu teki hyvää, kuten pieni maisemanvaihdos yleensäkin. Ei tarvitse mennä kauas päästäkseen irti arjesta. Vaikka emme edes tehneet kummia, kävimme kartanon pilates-tunnilla, söimme hyvän illallisen ja vain haahuilimme kauniissa miljöössä, sekin riitti rentoutumiseen. Lauantai-illankin nuokuimme sohvalla, juttelimme ja ihan vain olimme. Arjen kiireiden keskellä oli oikeastaan aika kivaa, ettei viikonloppuun ollut tullut ladattua liiaksi, vaikka toki tekemistä olisi riittänyt. Pilates oli meille juuri sopivasti!

Haikossa olen vieraillut aiemminkin ja sinne on aina kiva palata. Keväällä muuten poikkesin tutustumassa uudistettuun Haikon kylpylään testaten tuolloin kylmähoitoa, eli kapselia, jossa lämpötila laskee jopa -130 asteeseen – mielenkiintoinen kokemus kaltaiselleni kylmäkammoiselle!

haikon-kartano-013chaikon-kartano-09haikon-kartano-019

Majoitus saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

olet täysin pinnallinen ihminen.

Vastaa

Kiitos tiedosta :)

Vastaa

Hännystelijä ja oman edun tavoittelija

Vastaa

Minusta on aina yhtä hämmentävää lukea tällaisia kommentteja blogeista, osoitettuna ihmisille joita joku anonymiteetin taake piiloutuva kommentaattori luulee blogin perusteella tuntevansa ja osaa ilmeisesti päätellä, millainen blogin kirjoittaja oikeasti on. Tekisi mieli sanoa niinkuin kerran vastasin yhdelle vastaavalle vuosia sitten blogissani: Mitä jos äitisi tietäisi, millaista kieltä käytät? Joku roti.

Vastaa

Jep, nää on kyllä kummia! Niin kummia, että mä en oikein jaksa edes reagoida koska omalla irrationaalisella sisällöllään ne vain menee ihan ohi, ei edes osaa/jaksa lähestyä henkilökohtaisesti. Toki yleisilmiönä ei pysty ymmärtämään ja soisi jonkinlaista pysähtymistä siihen, miten muille ihmiselle viestitään, aikuiset ihmiset. :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.