Valo ja lempeä uni ovat kaksi asiaa, joita tarvitsisin nyt. Nukuin viime yön huonosti, kuten yleensä tapaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Viikonlopussa ehtii unirytmi venyä väärään suuntaan, mikä sekoittaa lähes aina viikon viimeistä yötä. Samoin myös mieli alkaa työstämään jo tulevaa viikkoa, eikä ole harvassa ne sunnuntai-illat kun pyörin pitkään sängyssä kerraten mennyttä ja palastellen tulevaa. Hyvä puoli on, että yleensä huonosti nukuttua yötä seuraa hyvin nukuttu, joten tänään taidan mennä ajoissa nukkumaan.

mia hoyto 8

Koska valoa ei juuri ole, vaikka lumi toikin tullessaan kaunista kuulautta, ja lempeä unikin siintää vain haaveissa, on ammennettava molempia purkeista. Näin kauniisti nimetyt ovat nimittäin Mia Höytö Cosmeticsin tuotteet ja kauniilta ne näyttävätkin. On ollut ihana huomata, miten viime aikoina markkinoille on tullut todella yksinkertaisen elegantteja kosmetiikkapakkauksia, juuri sellaisia, joita ei tee mieli piilottaa kaappiin (mikä on hyvä juttu näin vähällä säilytystilalla varustetussa kerrostaloasunnossa).

Olen jo pitkään halunnut testata kotimaisen Höydön tuotteita, joten olin ilahtunut kun posti joulukuussa kiikutti blogin testiin pari kaunista luonnonkosmetiikkatuotetta. Erityisesti Lempeään uneen, kasvoille tarkoitettuun korjaavaan monivitaminiseerumiin olen ihastunut. Ihoni huutaa pintakuivuuttaan, joten kovien pakkasten alettua olen käyttänyt yövoiteen asemasta öljyjä kadottamaan kiristävää tunnetta. Lempeä uni on täyteläinen ja hoitava, illalla käytän runsaammin ja aamulla saatan sekoittaa tipan päivävoiteeseen. Muutama päivä sitten muuten satuin bongaamaan kivan jutun itse Mia Höydöstä Yellow Moodista, kannattaa kurkata.

mia hoyto 4

Treat Collectionin lakoista kirjoittelin jo aiemmin ja tykästymiseni niihin on syventynyt entisestään. En taida olla lähes pariin kuukauteen käyttänyt muita alus- ja päällyslakkaa kuin Treatin. Ei se oikeastaan ole ollut tahallista vaan enemmänkin sattumaa. Ne kun sattuvat nököttämään käden ulottuvillani sohvapöydällä ja toimivat niin hyvin, ettei ole ollut tarvetta hakea kynsilakkalaatikosta vaihtoehtoisia tuotteita. Talvi on tainnut laiskistaa.

mia hoyto 9

Värilakoissa olen käyttänyt vaihtelevasti Lumenen lempisävyäni, hempeää Valkeat illat -kynsilakkaa, sekä IsaDoran tummaa rusehtavanpunaista Purple Prune -sävyä. Niillä on pärjännyt läpi talvikuukausien. Lähdin rönsyilemään, mutta Treatin lakoista piti vain sanoa, että jos et ole vielä tutustunut, niin kannattaa kurkata. Jos olet pitänyt Kure Bazaarin lakoista, olen melko varma, että pidät myös näistä!

mia hoyto 5

Kaikki tuotteet saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.