Olen vaipunut jonkinmoiseen korumaniaan. Jos keväällä viivyttelin massiivisten korujen äärellä ja odottelin eteen tulevan kolahtavan aivan erityisesti, on nyt sitten koruhyllyjen äärellä taontaa tapahtunut senkin edestä. Ihania isoja koruja tuntuu tulevan vastaan joka paikassa ja vastustaminen on vaikeaa. Niinpä en ole liikaa taistellut vastaan, vaan ostanut herkkupaloja syysasuja piristämään kun sellaisia on tullut vastaan. Nämä pari tarttuivat viikko sitten matkaan, ja siinä onkin hyvin edustettuna kaksi tämän hetken väri-ihastustani, se viininpunainen, jolle olen livauttanut hehkutuksen jo vähän jokavälissä, sekä sininen, jota on toistaiseksi vielä vähemmän asuissani näkynyt.

bijou brigitte 1Viininpunaisena hehkuva kaulakoru on Accessoriezilta ja korvikset Bijou Brigittestä.

Ja juuri kun luulee olevansa tyytyväinen omiin koruihinsa, tulee seuraavassa putiikissa vastaan joku uusi, erilainen ja ihana. ;) Mutta on koruilla monesti hintaakin, heppoisten rihkamakorujen hintalapuissa saattaa herkästi vilkkua useamman kympin summa, mikä itsellä hillitsee varsin tehokkaasti heräteostoksia. Niin ihania asusteita kuin kivat korut ovatkin, tuntuu parin kympin maksaminen rihkamakorviksista paljolta ja vastavasti kaulakorujen helposti paljon isompikin hintapyyntö jättää monet kivat kauppaan.

Ps. Muistakaa huominen Fashion Sale Day Töölönlahdella! Omaa kirpparipöytää tulee täydentämään vaatteiden ohella muutamat kenkäparit (kokoa 40) sekä muut vähän käytetyt asusteet. :)

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Upeat korut ja hienot sävyt! sama täällä, tuntuu että aina pitää pysähtyä kun näkee koruja. Tästä tulikin mieleen että voisit joskus tehdä vaikka postauksen siitä miten koruja voi yhdistellä että minkälaisen asun kanssa sopii erilaiset korut? löysin juuri pitkän turkoosin korun mutta vaikea yhdistää sitä muuhun kun mustan kanssa. Yleensä ostan koruja joissa on lyhyt kaulaketju

Vastaa

Kiitos, ja kiitti postaustoiveestoiveesta, niitä onkin aina ihana kuulla, joten pistän korvantaakse ja mietin mitä saisin aiheesta rustattua :) Sama juttu mullakin, suosin koruja lyhyellä ketjulla, jotenkin tuntuvat sopivan niin useamman yläosan kanssa!

Ja mität uohon hinnoitteluun tulee, ulkomailta ja ulkomaisista nettikaupoista tulee kyllä mielellään tehtyä koruostoksia(kin) kun hinnat tuntuvat huomattavasti kohtuullisemmilta, mutta kuten sanoit, alenusmyyntien aikaan täältäkin on helppo tehdä löytöjä :)

Vastaa

Tuo korujen hinnoittelu on kyllä ihmeellistä, itse jos olisin tiennyt että ulkomailta löytää jopa eurolla upeita koruja niin siinä olisi saattanut jäädä Suomessa ostamatta aika moni koru, tosin onneksi Suomessakin on alennusmyynnit

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.