Uppouduin tänäänkin Lontoon tunnelmiin, niitä kun riittää koneella ja mielessä. Kävin läpin reissun yksityiskohtia ja kasasin teille pientä majoitus- ja ravintolavinkkipostausta omien matkakokemustemme pohjalta, mutta koska ajattelin ottaa loppuillan rennosti ja uppoutua elokuvan ihmeelliseen maailmaan, jäi postauksen kuvitus tuleville päiville. Ehdin siinä samalla myös hieman koluta kuvasatoa loppureissulta, jolloin suuntasimme nauttimaan kauniista kirkkaasta vuoden viimeisestä viikonlopusta Notting Hilliin, sieltä kauniiden valkoisena hohtavien talorivistöjen katveesta on nämä asukuvatkin napsittu. Alueen muuhun tunnelmaan palailen pian. :)

notting hill outfit 01school girl 3school girl 36Neule: H&M / Pusero: Mango / Kaulakoru: J.Crew / Vekkihame: Zara / Kengät: Shoeshibar / Takki: Pull&Bear

Matka-asuissani toistui tässäkin kokonaisuudessa näkyvät musta vekkihame, viininpunainen neule ja vaalea satiinitoppi, johon ihastuin jo alkusyksyllä Business Womanin päällä niin, että rynnistin muitta mutkitta erään blogitilaisuuden jälkeen etsimään Mangosta samanlaista. Valitettavasti ei tärpännyt ja puserot olivat jo ehtineet kadota hyllystä, mutta ihan sattumalta myöhemmin syksyllä onnisti Huuto.netiin eksyttyäni, ja sain itselleni tismalleen samanlaisen topin. Se onkin ollut kovassa käytössä, pusero kun taipuu loistavasti arjesta iltaan, toimien sellaisenaan tai vaikka neuletakin parina. Ruututakki on ostoksia matkalta, ja se tulee vielä näkymään tarkemmin eräissä toisissa reissun asukuvissa.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Oh, Notting Hill on kyllä niin kaunista aluetta. <3

Vastaa

Oih, niin oli – oli ihana vain kävelle katuja ristiin rastiin ja fiilistellä kauniita kulmia :)

Vastaa

Senkin tyylilyyli! Sopisit kyllä noihin maisemiin, olet aina niin upea tapaus.

Vastaa

No höpsis, mutta kiitos kuitenkin ihana sanoistasi <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.