Tänään vastaan osui reissun ensimmäinen sadepäivä, kaikkina muina päivinä on riittänyt aurinkoa yllin kyllin, mutta tänään sataa. Onneksi olimme muutenkin ajatelleet ottaa tänään vähän rennommin viime päivien kaiken näkemisen ja kokemisen jälkeen, joten jos on pakko sataa, tänään on ihan hyvä päivä siihen. Siitä huolimatta aiomme tehdä pienen päiväretken täältä Romanian Sighisoarasta, ennen kuin huomenna jatkamme Brasoviin. Muutama sana ja pikkuinen video Sighisoarasta löytyy matkablogin puolelta! sibiu 1sibiu 2

Tämän postauksen kuvat ovat upeasta Sibiusta, jossa olisi voinut viivähtää enemmänkin kuin yhden vuorokauden, mutta minkäs teet, aikaa on vähän ja nämä molemmat maat täynnä niin paljon nähtävää, että sitä haluaa pysyä aktiivisena ja nähdä mahdollisimman paljon ennen kotiin paluuta.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

On toisinaan käynyt mielessä, että pitäisi käydä Romaniassa, onko siellä vielä suht koht edullista?

Vastaa

Suositelen kyllä lämpimästi! Ja on edullista – naapurimaa Bulgaria vaikutti olevan piirun verran edullisempi, mutta mutta meidän mittapuulla kyllä myös Romania on todella edullinen! Oikein hyvän hotellin on saanut helposti 50 eurolla yö ja kalleimmat illalliset mitä olemme syöneet (useine ruokalajeineen ja viineineen) ovat olleet kahdelta yhteensä n.50 euroa, eli jos yhtään pihistää, pystyy elämään todella halvalla ja vastaavasti jos haluaa panostaa, ei sekään vaadi paljoa ekstraa edullisimpiin hintoihin nähden. :)

Vastaa

Heii! Nice to see you have been here to visit my country! I am happy you liked it! Maybe if you ever come to Bucharest we could meet.
There is still a lot left to visit: Pelisor castle in Sinaia, the sea…monasteries in Moldova and I could mention much more. If you want some recommendations, just ask.
All the best!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.