Olen suunnattoman iloinen, että kipakat pakkaset ovat väistyneet ja  raskaimmat lumimassat sulaneet, ainakin Helsingissä. Vaikka eiköhän molemmat sieltä vielä saavu, ollaanhan vasta tammikuun lopussa. Kun viikolla poikkesin Lahdessa, oli sää talvinen, vaikka lämpötiloissa hivottiinkin nollaa. Maisema näytti valkoiselta, mutta taivaalta tippui räntää. Siinä kelissä ulkona aikaa viettäessä huppu tuntui hetken maailman parhaalta keksinnöltä! Nämä asukuvat ovat siis viime torstailta.

odd molly takki 2
odd molly takki 3daniel wellington 2odd molly takki 7

Takki: Odd Molly* / Neule: Lindex* / Farkut: Lindex* / Nilkkurit: VIC
*saatu blogin kautta
Kuvat: Riikka / Hunajaista

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Onnea uuteen kotiin! Saako kysyä paljonko maksat siitä vuokraa? :)

Vastaa

Kiitos kovasti onnitteluista! Jätän tarkemmista summista puhumisen, mutta melko markkinahintainen vuokra on (neliömäärään nähden ehkä piirun verran edullisempi kuin voisi olla) :)

Vastaa

Hei vaan, piti kysäistä, että mistä olet hankkinut reissuillasi kulkevat pussukat alusvaatteille, laturille jne? Ne valkoiset kangaspussit, kissä on päällä kuva sisällöstä.

Vastaa

Ne onkin ihania, multa löytyy useita sellaisia ja hankintalistalla on muutama uusi ;) Ne on Bag-all -merkin, ja Suomeen voi tilata ainakin merkin omilta sivuilta: http://www.bag-all.com/ ja myös Shopbopilta löytyy jotain malleja: https://www.shopbop.com/bag-all/br/v=1/38200.htm?all

Vastaa

Kiitos avusta :) Laitoin heti pari pussukkaa tilaukseen. En uskaltanut kerralla tilata kuin kaksi, että ei ylity 22 euron tulliraja. En tiedä kuinka helposti jäävät tulliin, mutta en uskaltanut ottaa riskiä. On muuten naurettavan alhainen tuo raja nykyään.

Vastaa

Jee, kiva!! Niin totta, että tuo tulliraja on tosi ärsyttävän alhainen :(

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.