Kuukaudet kuluvat vauhdilla ja on taas aika kerätä yhteen menneen kuukauden aikana loppunet tuotteet. Tässäpä siis yhteenveto syyskuun tuotteista, ja mukaan mahtui monta hyvää, mutta myös yksi huti!

hiuskosmetiikka

1. TRESemmé Keratin Smooth Conditioner* sopi karhealle tukalleni erinomaisesti ja yllätyin positiivisesti – myönnän, etten odottanut kummia, mutta tykästyin. Voisin siis ehdottomasti palata tämän äärelle uudelleenkin! Hoitoaine silotti ihanasti ja helpotti käsiteltävyyttä, eli sopii karkealle ja vaikeasti hallittavalle hiukselle hyvin.

2. Neal’s Yard Remedies Creat Your Own Hair and Body Wash* oli ihan lemppari tuoksunsa puolesta (tietenkin mieleen kun sen sai itse valita), suihkugeeli oli siis itse kasattu kokonaisuus ja valitsin siihen energisoivan sitruksisen tuoksun. Itse suihkugeeli oli myös miellyttävä, mutta pelasi kuorintahanskan kanssa huonosti kun ei juurikaan vaahdonnut, mikä vähän hankaloitti hanskan liukuvuutta iholla.

3. John Frieda Sheer Blonde Conditioning Treatmentin ostin Maltalla hotellimme lähimarketista kun mukana ollut hoitoaineeni loppui kesken kaiken. Ajattelin, että tällä olisi eniten käyttöä myös kotona, mikä piti paikkaansa. Hyvä hoitava tehohoito, joka sopi käsitellyille hiuksilleni mainiosti! Voisin ehdottomasti hankkia uudelleenkin!

4. Schwarzkopf Bonacure Color Freeze* oli todella loistava shampoo! Miellyttävä koostumus ja tuoksu, sekä lisäksi tosi hellävaraisen tuntuinen. Sopii hyvin värjätyille ja käsitellylle hiuksille. Tykkäsin siis tosi paljon!

5. Batiste Eden Dry Shampoo* taattua Batiste-laatua, mitäpä siihen lisäämään! Enpä vielä ole huonoa Batistea käyttänyt!

kosmetiikka 1

6. Gina Tricot Dip&Twist Nail Polish Remover* oli vähän erikoinen tuote. Ensin epäilin tuotteen toimivuutta, mutta hetkeksi ehdin siihen tykästyin tuotteeseen kun huomasin sen olevan mainio tummemman kynsilakan poistoon ilman ylimääräistä sotkua. Eipä kuitenkaan mennytkään kauaa kun tajusin, että koko sisävanu on ihan värjääntynyttä ja kun sormen työnsi purkkiin, tuli siitä ihan värjääntyneen kynsilakanpoistoaineen kuvioima. Olen tyytyväinen, että tuote loppui ja aion kyllä pitäytyä tästä eteenpäin ihan perinteisessä kynsilakanpoistoaineen ja vanulapun yhdistelmässä.

7. Couleur Caramel peiteaine* on todella miellyttävä peitevoidenappi, jota olen käyttänyt erityisesti tummien silmänalusten peittoon. Omistan myös pari muuta sävyä, joista toinen toimii hyvin punoitusta häivyttämään ja kolmas vaaleammalla sävyllään antaa vähän ekstravaloa kasvoille. Tykkään siis näistä Couleur Caramelin peitevoidenapeista paljon! Niissä on pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus, ei liian raskas, mutta kuitenkin peittävä. Plussaa luonnonkosmetiikkaleimasta!

8. Nivea 3-in-1 Micellar Cleansing Water* on suosikkini koskaan testaamistani Nivean tuotteista. Todella miellyttävä käyttää ja vähän tavallista kasvovettä tehokkaampi, eli poistaa hyvin myös meikin rippeet. Todella hyvä tuote!

9. Biozell Korjaava hiusnaamio* on hyvä perusnaamio ja sopii paremmin omalle karhealle ja käsitellylle tukalle kuin rinnakkainen kosteuttava hiusnaamio, tämä siis asteen verran hoitavamman tuntuinen. Helpottaa hiusten selvittämistä ja käsiteltävyyttä ylipäätään. Kuuluu siis vakiohiustenhoitotuotteisiini yhdessä Biozellin Color Maskin kanssa, joka jättää hiukset todella pehmeiksi.

10. Exuviance Rejuvenating Bionic Scrub* on ihana! Todella tehokas kuorinta-aine, jota säästelin viimeiseen asti, sillä kuulin keväällä, että tämän valmistus olisi lopetettu. Harmin paikka, toivottaisin erittäin mielelläni takaisin valikoimiin!

*saatu blogin kautta

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Minullakin on tuo Nivean misellivesi, mutta en oikein huomaa siinä eroa tavalliseen kasvoveteen verrattuna. Olen varmaan tosi outo!

Vastaa

Hihi, ei se varmaan outoudesta johdu :) Mä luulen, että paljon vaikuttaa se, millaisia kasvovesiä on aiemmin käyttänyt, eli mihin vertaa. Voi siis hyvin olla, että itse koen tämän puhdistavammaksi ihan sen takia, että olen pääasiassa käyttänyt luonnonkosmetikan kasvovesiä (esimerkiksi nyt Madaraa, joka on tosi miellyttävän tuntuinen, mutta ei sillä meikin rippeet lähde) ja sellaisia kasvoille suihkutettavia, jotka enemmänkin freesaa kuin puhdistaa. Eli pitäisi varmaan ottaa testiin joku perinteinen kasvovesi ja katsoa huomaanko sitten vielä jotain eroa :D

Vastaa

Hyvä huomio, enpä olisi tullut ajatelleeksikaan! En ole ikinä kokeillut luonnonkosmetiikkaa, koska olen suhtautunut tuotteiden tehoon vähän skeptisesti. Itse olen tykännyt parabeenittomasta Lumenen Sensitive Touch -kasvovedestä. Tosin olen vähän kahden vaiheilla, pitäisikö niitä oikeasti välttää vai ei. Olen nyt kuitenkin näköjään ostanut jonkin verran parabeenittomia tuotteita. :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.