odd molly helsinki 4

Tiesittekö, että ruotsalaisen Odd Mollyn myymälä on rantautunut Helsinkiin? Poikkesin Kauppakeskus Kampissa sijaitsevan liikkeen avajaisissa keskiviikkona ja tila osoittautui mielettömän upeaksi, ihan taatusti yhdeksi Helsingin viehättävimmistä! Putiikki on huolella sisustettu ja täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia, kaukana perinteisestä kliinisestä vaateliikkeestä – kuten vaatemerkki itsekin! Rakastan Odd Mollyn boheemia henkeä, yksityiskohtia ja tyttömäisyyttä.

Putiikin väripaletti oli yhtä karkki kuin Odd Mollyn vaatteetkin ja täynnä herkullisia yksityiskohtia! Olisin voinut oikein mielelläni kiikuttaa kaiken rekvisiitan meidän keskeneräiseen kotiimme ja tehdä siitä edes vähän visuaalisemman. En nimittäin millään tunnut pääsevän tässä ikuisuusprojektissa nimeltä kodin sisustus yhtään eteenpäin, tekisi oikeasti mieli laittaa kaikki uusiksi, mutta se ei noin niin kuin taloudellisesti taida olla se järkevin vaihtoehto, niinpä asiaan tarttuminen vain venyy ja venyy. Silti, en voi olla haaveilematta harmonisesta ja huolitellusta kodista, mutta ehkä joku päivä sitten… Sitä ennen voin mennä vaikka Odd Molly liikkeeseen täyttämään estetiikan kaipuuni! Suosittelen siis lämpimästi poikkeamaan, ihana paikka. :)

odd molly helsinki 12 odd molly helsinki 11odd molly helsinki 17odd molly helsinki 14odd molly helsinki 6

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Ajatus 1: Voi nyt helskutti että asun täällä periferiassa minne sadekin eksyy vain navigaattorin hukattuaan. Ei täällä ole ikinä MITÄÄN. Odd Molly! In your dreams!
Ajatus 2: On se hyvä, etten pääse käymään jatkuvasti jossain Odd Molly -puodeissa. Perhe olisi kerjäämässä ruokaa maahanmuuttajilta, kun äidillä olisi TAAS uusi pusero.

Kai se totuus seilaa jossain tuolla välimaastossa.

Vastaa

Haha, niinpä ja niinpä – samalla niin epäreilua, että suurin osa rantautuu eka Helsinkiin ja todennäköisesti ei koskaan sitä pidemmälle, mutta toisaalta, onhan se aikamoinen riski lompakolle :D Mieluummin on autuaan tietämätön vaihtoehdoista ja uusista houkutuksista, niin välttyy yllättäviltä uusilta mieliteoilta ;)

Vastaa

Olen tunnetusti vähän siipririkko tyyliniekka, mutta katse kiinnittyi välittömästi noihin ihaniin rusettihenkareihin, vau! Niiden myötä avasin heti sieluni koko merkille. Pienestä se on kiinni. :)

Vastaa

Nuo henkarit on aivan ihanat kyllä, ja myönnän, että ne olivat ekoja asioita, mitä itsekin liikeeseen astuttua huomaisin! Ei pidä vähätellä pienten yksityiskohtien merkitystä ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.