Piti kirjoitella ihan muista aiheista tänään, mutta juuri aamukahvia (tai pikemminkin päiväkahvia) juodessa Facebookin kautta kilahti kuvalinkki, joka muutti postaussuunnitelmaa lennossa! Eihän näitä kukkaseppelekuvia voi jättää hautumaan koneen syövereihin!

annamaria blogi 01annamaria blogi 2annamaria blogi 4

Kuvat ovat ystäväni Ilona Savitien ottamia ja Ilona on kyllä niin mahdottoman lahjakas, etten kestä! Rakastan Ilonan asennetta, joka on niin mielettömän lempeä, että jopa minun kamerajännitys vähän hellittää, lisäksi visuaalinen silmä on kadehdittava. Näissäkin kuvissa on aivan ihana värimaailma!

Kuvat ovat itse asiassa sivutuote. Olin Ilonan rekvisiittana Ukko.fi:lle tehdyssä videossa, joka löytyy täältä, ja siinä ohessa ehdittiin ottaa muutama räpsy ihan oikeastikin. Eli ympärillä pörräsi videokamera ja ikuistamassa kuvien ottoa, yritä siinä sitten olla edes jotenkin luonteva!

annamaria blogi 8annamaria blogi 3annamaria blogi 5

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

17 comments

Vastaa

Aivan ihanat kuvat! Vau! <3<3<3<3

Vastaa

Voi kiitos <3

Vastaa

Ihania kuvia, olet tosi nätti! :)

Vastaa

Kiitos ihana <3

Vastaa

Oii wauu… <3

Vastaa

Ilona osaa <3

Vastaa

Todella kauniita kuvia. Ei kuvista kyllä näe millään lailla ympärillä pyörinyttä hässäkkää, vaan ne on levolllisen kauniita ja herkkiä. Pidän todella paljon kuvien (ja kukkien) värimaailmasta. Sinulla on kuvissa kaunis meikki.

Vastaa

Voi kiitos Sanna! Itsekin tykästyin värimaailmaan ja on myönnettävä, etät kuvat napattiin niin hopulla kaiken tohinan keskellä, etten todellakaan odottanut näin mainioita, mutta noh, taitava kuvaaja onnistuu lyhyessäkin ajassa :)

Vastaa

Hei, todella kauniita kuvia! Ihana nähdä kukkia ja seppeleitä. Siulla on muuten kaunis meikki ja kauniit silmät. Älä nyt naura, mutta minulle tuli mieleen kesän kaunis morsian! :) Ties vaikka ensi kesänä morsioilla olisikin seppeleitä hunnun / kruunun sijaan..? :)

Vastaa

Voi kiitos! Hih, ja ihana vertaus :) Hempeä kukkaseppele olisi kyllä aika ihana ajatus häälookin jatkona – etenkin juhannushäissä :)

Vastaa

Sori, mutta vielä puuttui ammattitaitoinen floristi!

Vastaa

Ja ammattitaitoinen meikkaaja, stylisti ja hiustenlaittaja – eli omin voimin kaikki tehty ja se toki tässä oli tarkoituskin kun kuvat olivat vain oheistuotos ja itse tarkoitus tuo video :)

Vastaa

Heh, kukkakimppu on oikeasti ihan hirveän näköinen, mutta onneksi siihen ei kovin moni kiinnitä huomiota kun kuvauksellinen malli on kuitenkin kuvan keskiössä. :)

Olin ostanut kimpun tuota seppeleen tekoa varten, ja askartelustani yli jääneet kukat otettiin Anna-Marialle käsiin kimpuksi aika ex tempore. Niiden asetteluun ei taidettu käyttää aikaa edes sekunteja, sillä ohjelmassa oli tosiaan videon kuvaaminen ja nämä kukkaistyttö-kuvat otettiin ikään kuin lavastetussa kuvaustilanteessa ja tulivat päivän oheistuotteena. (Ja onneksi kuvat saatiin, sillä nehän onnistuivat yllättävän kivasti ympärillä olleesta hulinasta huolimatta)

Vastaa

Ihanat kuvat, ja minusta toi kimppukin on juuri sopiva, ei liian tällätty. Floristi olisi varmasti tehnyt siitä liian täydellisen.

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii, vaikka onkin vähän boheemi! :)

Vastaa

No, sinä sen sanan nyt löysit mitä päivällä etsin, kun väsäsin kommenttiani pää puuroutuneena päivän tohinasta. BOHEEMI. Indeed! Olin jo kirjoittamassa sanaa ”spontaani” kommenttiini, kun totesin että ei, se ei ole se mitä etsin. Minusta on hyvä, kun kaikki ei ole ihan vimpan päälle. Se tuo kuviin elämää.

Vastaa

Ihania kuvia! Etenkin tuo viimeinen on upea! Näytät todella kauniilta! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.