Äh, piti nostaa kolme syksyn kiinnostavinta kosmetiikkauutuutta blogiin, mutta yrittäessäni ladata kuvia tajusin, että läppärini muisti onkin ihan täynnä. Ulkoinen kovalevy on tietty pakattuna jonnekin putkiremppa-ajan säilöön (fiksu veto), joten täytyy uppoutua hetkeksi siivoamaan kuvakansioita ja poistelemaan turhia. Ei siis uusia kuvia, mutta postausluonnoksissa näyttää seisseen hetken tämä asu parin viikon takaa. Ajalta kun olin vielä syysflunssassa ja tuona kyseisenä päivänä olo oli sellainen, että olisi todellakin pitänyt jäädä kotiin. Silti pikaiset kuvat tuli napattua, mutta ketään tuskin yllättää, että onnistumisprosentti oli heikko.

Mutta tämä mekko! Ihan lemppareita. Näkyi filtteröitynä noissa biotiinipostauksen kuvissa. Erityisen kivan siitä tekee useampi halkio, jotka saavat helman liikkumaan kauniisti kävellessä. Kuosi tekee vaatteesta sellaisen, että voisin ihan hyvin nähdä sen käytössä myös leutona talvipäivänä paksummilla sukkiksilla ja paremmin kerrostettuna. Ehkä näenkin.

Nuo kengät on muuten ne kirpparilta bongaamani ja olleet näinä viikkoina kirkkaasti eniten käyttämäni. Mahtavat jalassa ja muutenkin ihan täydelliset. Hykertelen edelleen hyvää tuuriani kun sattuivat vastaan.

 Maksimekko: Zara / Bleiseri: Mango / Laukku: Coccinelle / Nilkkurit: Beatrice / Villasukat: Burlington
Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Asusi näyttää tosi ihanalta, värit sopivat sinulle hyvin. Olen ilahtunut nähdessäni sinulla pidempää helmaa, jotenkin aikuisempi ja naisellisempi valinta, vaikka nuorihan vielä olet iältäsi.

Vastaa

Oi kiitti, onpa kiva kuulla, että toimii! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.