Olen ihastunut Supergan tennareihin, ne ovat sirot ja klassisest. Kerrankin tennarit, jotka tuntuvat ihan oikeasti omilta. Tänä keväänä ajattelin laajentaa tennarikokeilua ja hankin jo pitkään silmäilemäni Adidaksen Gaselle. Ensin haaveilin puuterinvärisistä, mutta sitten mietin kätyännön tasolla ja tulin siihen tulokseen, että ehkä väri ei kuitenkaan ole se monikäyttöisin omaan vaatekaappiini peilaten, niinpä päädyin mustaan.

En vielä ole varma, mitä ajattelen. En tiedä ovatko ne jopa liian silmiin hyppäävät toisin kuin Supergat. Toisaalta voi vaatia aikaa tottua, tai ehkä menee hetki, että löydän oikeat asut niiden ympärille. Arkikäytössä ne ovat toki jo olleet runsaastikin, kauppareissuilla tai jumppaan lähtiessä, mutta töissä vasta tämän asukuvien päivän verran. Kesä paljastanee ovatko Gazellet lopulta se minun juttuni vai ei.

Pusero: Fred Perry / Housut: & Other Stories / Tennarit: Adidas
Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Ihana, raikas ja tyylikäs asukokonaisuus! Olet kyllä kaunis. :)

Vastaa

Voi ihana, kiitos sanoistasi! <3

Vastaa

Mitä teen ku mul on yhet matalavyötäröiset farkut ja joudun nostelee niitä kokoajan ylös, koska ne valuu. Yks päivä menin kyykkyyn ja kaveri huomautti et mun perse näky.. Oli aika noloa

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.