Pystyn ilmeisesti tekemään löytöjä ihan mistä vain, ainakin tuntuu siltä, että on ihan sama mille autioituvalle huoltsikalle tai halpahalliin poikkean, niin löydän kaiken rojun joukosta jotain (ainakin omasta mielestä, heh) kivaa ja mielenkiintoista. Tänään löytöpaikaksi sattui K-rauta, jonne maleksin miehen perässä poikettuamme Valokuvataiteen museossa Ruoholahdessa. Jäin haahuilemaan kassojen tuntumaan ja tapoin aikaa tapetteja ihmetellen, kunnes katseeni osui kasaan alemattoja ja erityisesti sieltä pilkottavaan mustavalkoiseen siksak-kuosiin. Kliseisesti, se oli sitten siinä. Raahasin mattoa toiseen päähän rautakauppaa vain esitelläkseni löytöä miehelle, joka kaikeksi onneksi hyväksyi kotimme potentiaalisen uuden asukkaan. Meillä on nimittäin kapeaan ja niin kovin haastavaan eteiseemme ollut pitkulainen matto hakusessa ja tämä tuntui istuvan loistavasti sinne. Eteinen jatkuu olkkariin, josta löytyy muutenkin mustavalkoista, kuten se Borusanin tapetti, joten tämä alematto sopii mainiosti väri- ja kuviomaailmaan! Yritän napsia eteisestäkin kuvia ihan lähiaikoina, se vain on niin haastava huonolla valollaan ja pienuudellaan, että saa nähdä miten onnistun…

siksak matto 2siksak matto 5siksak matto 9

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Ihana matto ! Hauskoja tuollaiset löydöt :)

Vastaa

Kiitti! Niinpä, en kyllä osannut odottaa, että lähdetään kaupasta uuden maton kanssa :)

Vastaa

Noita samaisia mattoja hypistelin Ruoholahdessa muutama päivä sitten.. Vielä jäi ostamatta. :) Eteiseen haluaisin neutraalimman sävyisen maton vanhan, punaisen tilalle.

Vastaa

No mä kanssa olin ajatellut neutraalinsävyistä mattoa, mutta heh, näin se vaan ajatus näköjään muuttuu :D No mutta, onneksi meillä on eteinen muuten varsin neutraali väritykseltään, niin ei (toivottavasti) voimakas kuosi hyppää ihan liikaa silmille!

Vastaa

Kaunis on! Ja sopii tosiaan tapettiin just eikä melkein :) Huippulöytö!

Vastaa

Eikö sovikin! Hih, pitäisi poiketa useammin ihan ex tempore rautakaupoissa sun muissa altistamassa itsensä uusille mahdollisuuksille tehdä löytöjä :)

Vastaa

Ihana löytö! Ja tuo tapetti, todella kiva!! Aivan uusi tuttavuus minulle.

Vastaa

Oi kiitti! Olen nyt ihan hurahtanut mustavalkoiseen (sisustusblogien ansiota/syytä?) ja näissä näissä viehättää erityisesti värimaailman lisäksi hauska, mutta selkeä kuvio :)

Vastaa

Hei!
Metsästän juuri tätä tapettia.. Kertoisitko valmistajan ja hankintapaikan, kiitos!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.