Pikainen hei Sevillan vanhankaupungin sydämestä. Saavuimme tänne myöhäisiltapäivällä ajettuamme Gordobasta Sevillaan, poiketen välillä Carmonan kauniissa kaupungissa ja sen huikean kapeilla kaduilla. Matkaan onkin tänään mahtunut poikkeuksellisen paljon sydämentykytyksiä kapeilla kaduilla ajellessa. Olen ynähdellyt kauhusta auton juuri ja juuri seinät ja kaarteet ehjänä selviten, puhumattakaan tilanteista, joissa olemme selvinneet kieli keskellä suuta navigaattorin ohjeistamaan kapeaan väylään, joka paljastuukin päässä umpikujaksi ilman minkäänmoista auton kääntömahdollisuutta.

Olen siis todella saanut jännitystä yhdelle päivälle riittämiin, ja mies on ajajan paikalla pyytänyt ihan vain pitämään silmät kiinni ja kuvittelemaan itseni johonkin kivaan ja kauniiseen paikkaan. Se paikka olisi voinut olla vaikka tämä tänä aamuna kiireessä Sevillasta varattu hotellimme, johon hetki sitten saavuimme. Hotelli sijaitseen aivan kaiken keskellä ja huoneemme parvekkeelta avautuu näkymä huikealle katedraalille, josta vielä paremman kuvan saa kerrosta ylempänä sijaitsevalta terassilta. Terassilta, Sevillan kattojen yltä, löytyy myös Andalusian auringon lämmittämä houkutteleva uima-allas. Vaikken yleensä ole altaalla viihtyvää sorttia, on huomenna aivan pakko pulahtaa turkoosiin veteen historiallisten monumenttien ympäröimänä. Historiaa ei hotelliltakaan puutu, se on seissyt tässä samalla paikalla jo pienen iäisyyden, ja omistaja on vaihtunut sukupuuta seuraillen. Ihania yksityiskohtia ja erityisesti sitä tunnelmaa.

sevillan kattoterassi

Kattotetrassilla nautitun raikkaan valkoviinilasillisen jälkeen vaatteiden vaihto ja ulos Sevillan katuja kurkkimaan, jotka tekivät vaikutuksen jo auton ikkunasta käsin (siltä osin mitä uskalsin sormieni lomasta näkymää kurkkia). Edelliset illat on nautittu tapaksia, katsotaan, mitä tämä ilta tuo tullessaan!

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa kaikille! :)

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

oi miten kaunis kuva! ihanaa loman jatkoa mun toisessa lempimaassani <3

Vastaa

Kaunis kiitos <3 Eteläisen(kin) Espanjan kaupungit ovat kerrassaan hurmaavia, ja erityisesti Sevilla on vienyt sydämen!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.