Sevillaa ei odotettu turhaan, kaupunki on upea, tunnelmallinen ja mielettömän kaunis! Ihastuimme paikkaan niin paljon, että päätimme lisätä Sevillan osuuteemme vielä yhden yön, kaksi takana ja kaksi siis vielä edessä. Kaupungissa riittää hyvin nähtävää ja yhdellä ekstrapäivällä saadaan tähänkin lomapätkään kivasti lisää rentoutta. Hotellimme sijaitsee kirjaimellisesti kaiken keskellä, ja siitä on loistava tehdä pieniä kävelyretkiä erisuuntiin kaupunkia, palaten taas välillä levähtämään ja viilentymään jatkuvan paahteen keskellä. Vaikka ei ilma ihan liian kuumalta täällä ole tuntunut, toisin kuin vaikkapa Cordobassa, jossa seisova helle oli läpitunkevaa. Sevillan kaduilla kulkee toisinaan pieni tuulenvire, joka tekee käyskentelystä visuaalisesti vaikuttavilla kulmilla miellyttävää. Tänään on kierretty vanhan kaupungin kujia, ja eilen tehtin muun muassa täsmäisku valloittavaan Real Alcázar -palatsiin vehreine puutarhoineen, jossa pääsi nauttimaan varjoisista poluista ja uskomattomasta kauneudesta. Kaikki alla olevat kuvat on napattu palatsin muurien sisäpuolelta.

sevilla 1sevilla 22sevilla 23sevilla 18sevilla 15sevilla 3sevilla 21sevilla 14sevilla 7sevilla 2sevilla 4sevilla 13sevilla 16sevilla 20sevilla 24

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Tuo kolmannen kuvan seinä näyttää väärin kootulta palapeliltä, se ihan huutaa jotakuta irrottamaan laatat seinästä ja järjestämään ne oikeille kohdilleen =)

Vastaa

Mietin ihan samaa… Mä en pystyis asumaan sen kanssa, pakko olis saada se järjestykseen ;)

Vastaa

Haha, ihan totta nyt kun sanoitte! Jotenkin en tullut kiinnittäneeksi huomiota, mutta nyt asia hyppää täysin silmiin! Mikä lie logiikka tässä palojen asettelussa ja sen visuaalisuudessa? :)

Vastaa

Erikoinen paikka

Vastaa

Oli kyllä hyvin omanlaisensa, mutta erittäin kaunis ja viihtyisä :)

Vastaa

Onpa jälleen kaunis paikka! Matkakuume iski taas… Mielenkiinnosta kysyisin, millaista espanjan liikennekulttuuri on? Uskaltaako siellä suomalainen kiltti kuski ajella autolla? Miten auton parkkeeraus järjestyy kaupunkivisiittien ajaksi?

Vastaa

Suosittelen kyllä lämpimästi, palatsia ja Sevillaa kokonaisuudessaan – erittäin tunnelmallinen ja kaunis! Erittäin hyvä kysymys tuo ajotapa täällä, itse asiassa niin hyvä, että päätin olla kirjoittamatta tähän nyt romaania vastaukseksi vaan sen sijaan teen aiheesta ihan oman postauksensa, jos siitä vaikka samalla olisi hyötyä muillekin mahdollisesti autoreissua Andalusiaan ajatteleville. Tulee siis ihan pian yksityiskohtia autoilusta :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.