Tulostin tuoksuarvonnan vastaukset eilen ajatellen, että voisin kotimatkalla lukea ne rauhassa vielä kertaalleen läpi. Kun tulostin tuntui vain suoltavan paperia häkellyin, oli ihan laskettava pinon sivut; 17 sivua vastauksia! Näinkö paljon te kirjoitittekaan?! Voi että, ihania olette! Sanojanne lukiessa teki mieli vastata jokaiselle vielä erikseen, mutta tietäen tapani unohtua helposti vastaamisen äärelle, ajattelin, että kaikki sisällön tuottaminen jää loppuviikoksi jos paneudun vastaamaan jokaiselle. :) Niinpä ajattelin vastata näin postauksen muodossa, vähän niin kuin sanoa kiitos pitkästi (ja toki suorittaa Lacosten tuoksun arvonnan). Jokaisen kommentti on siis luettu ajatuksella, ja olen todella otettu. Ihanaa ja samalla jännittävää kuulla teistä.

Olen sanonut monta kertaa blogin ulkopuolella, että vaikken teistä oikeasti juuri tiedäkään, tuntuu kuin lukijani olisivat poikkeuksellisen kypsiä, aikuisia. Siihen tunteeseen minulla ei ole ollut sen enempää perusteluja, se kaikki on vain jotenkin välittynyt kommenteistanne, siitä miten ilmaisette itseänne, lämpimästi, hyvässä ja rakentavassa hengessä. Se tuntuu hyvältä, tuo luottoa ja turvallisuutta, iloa tekemiseen ja rohkeutta kokeilemiseen. Uskallusta antaa aina silloin tällöin itsestä enemmän, mikä ei minulle mitenkään itsestään selvästi helppoa ole. Mukana pysymisenne myös lääkitsee synkkyyteen ja paikoin tarpeettoman ankaraan itsekritiikkiin taipuvaista mieltäni. Siinä omassa synkässä poterossa istuessaan ja miettiessään, kuinka mistään ei tule yhtään mitään ja kuinka kiviäkään ei voi kiinnostaa, yksi pienikin kommentti, parin sanan hihkaisu tekee ihmeitä. Hei, joku luki! Eksyi paikalle! Katsoi kuvat! Oho.

On ihanaa, että olette erilaisia, ja on hienoa tavoittaa ihmisiä eri kolkista ja erilaisista ympyröistä. Kommenttienne perusteella ikähaitari on laaja, selvästi alle 20 ikävuodesta yli viiteenkymmeneen, painottuen jonnekin sinne välimaastoon. Koette samaistumista tai sitten seuraatte, koska on sopivan erilaista. Olette perheellisiä, perheettömiä, opiskelevia, kotona olevia tai työssäkäyviä, kaupungista tai maalta. Mietin sitä kirjoa ja mielessäni käyn kahvihetkellä jokaisen teidän luona ja kuvittelen, miten erilaisia kotikulmia ja kuvioita on, miten monta erilaista elämäntarinaa ja näkökulmaa, ja kuitenkin, miten yllättäviä yhtäläisyyksiä saattaisikaan löytyä. Mutta oikeasti, hädintuskin uskaltaisin katsoa teitä silmiin, hämilläni todennäköisesti kohdatessa vain hymyilisin, vaikka oikeasti mielessäni antaisinkin itsestäni enemmän sinulle, sillä sinäkin annat niin paljon minulle. Olemalla läsnä, sanoilla tai sanattomasti, poikkeamalla uudellaan ja jakamalla näitä arjen palasia kanssani. Sillä on merkitystä, sinulla on.

eau de lacoste

Ja se tuoksu. Vaikka jokainen arvonta on itselle katkeransuloinen, samalla on ihana tehdä yksi iloiseksi, mutta kurjaa kun ei voi muistaa kaikkia, niin erityisesti nyt, kaiken vaivanne jälkeen vain yhden voittajan arpominen tuntuu väärältä. Vaikka kaikkia teitä haluaisinkin muistaa, tuoksuja on vain yksi, ja tällä kertaa arpaonni suosi nimimerkkiä Rita.

Onnittelut!! Lähetäthän osoitetietosi sähköpostiini, niin pistän postia pikimmiten tulemaan! Voittajalle ja kaikille muille, kiitos osallistumisestanne ja sanoistanne. <3 Jos tällä kertaa ei onni suosinut, niin pysy kuulolla, sillä onnetar antaa uuden mahdollisuuden jo heti ensi viikolla.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.