Syksyssä ihana juttu on lämpimät ja rennot neuleet, ja niinpä nyt pakatessa olen yrittänyt kaivaa niitä esille ensi viikkoa ajatellen. Ne ovat helppoja ja toimivat hyvin töissä vaikkapa ihan vain farkkujen parina, ja siihen simppeliin yhditelmään olenkin ajatellut pukeutua ensi viikolla kun suurin osa vaatteista kuitenkin piilottelee vielä pitkään muuttolaatikoissa. Tämän liilan neuleen väritys on aivan ihana, mutta lyhythihaisuus tekee siitä hankalan. Se on liian lämmin kesällä, mutta turhan viileä talvella, enkä oikein ole vielä keksinyt miten siitä saisin monikäyttöisemmän. Paras käyttökausi sille oli tuossa muutama viikko sitten, ja käytinkin tilaisuuden hyväksi ujuttaen sen päälle eräänä rentona työpäivänä. Nyt on jo aivan liian kylmä lyhyille hihoille, mutta toivottavasti saisin neuleen sovitettua jotenkin myös talven karderobiini!

             lila neule 16lila neule 9    Neule: Blue Joint, Milanosta / Huivi: Massimo Dutti, Espanjasta / Kengät: Mango / Farkut: Dr Denim

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Aivan ihana asu!
Toi neuleen väri piristää jotenkin kivasti asua :-)

Vastaa

Kiva kuulla, etä tykkäät! Väreillä on kyllä iso merkitys, etenkin kun muuten tosi simppeleistä vaatteista on kyse :)

Vastaa

No, paitapusero tai joku muu pitkähihainen paita vaan alle talvisin.

Vastaa

Totta, niinhän se teoriassa toimisi, itsellä vain on jostain syystä vahva visuaalinen vierastus kokonaisuuksiin, joissa pitkähihaisten paitojen päälle on vedettyjä lyhythihainen paita. Vaikka niitä paljon näkeekin, en silti itse jotenkin ole sinut ajatuksen kanssa, mutta ehkä siihenkin tottuisi? Itse olen maalaillut ajatusta bleiserin pukemisesta sen päälle, mutta neule taitaa olla hartioista vähän liian paksu, että linja näyttäisi kauniilta. Hmm, täytyy varmaan koklata sitä kauluspaitaa alla ennen kuin kokonaan tuomitsee ;)

Vastaa

Koita löytää alle joku mahdollisimman samanvärinen, yksivärinen paita, niin että se sulautuu tämän neuleen kanssa melkein kuin yhteen, uskoisin että se toimii.

Tai tässä kuvan kompinaatiossa, niin kyllä minusta musta tai valkoinen myöskin menisi ihan hyvin. Tälläisessa lyhythihaisessa neuleessa on se hyvä puoli, että usein pitkähihainen neule voi olla liian kuuma, mutta lyhythihainen allaan vaikka puuvillapaita riittää mutta antaa lämpöä kuitenkin tarpeeksi. Siitä vain kokeilemaan, senhän taidon sinä osaat!

Vastaa

Kiitos vinkeistä! Täytyykin tosiaan kokeilla samaa sävyä, se voisikin toimia kun kontrasti on pienempi :) Valkoinen kauluspaita löytyy jo valmiina kaapista, se voisi toimia jos vaikka hihoja vähän käärisi? Täytyypä testailla, nyt olen ollut vain puhtaasti mielikuvien varassa kokeilematta kuitenkaan vielä käytännössä! ;)

Vastaa

Todella kaunis neule, ihanan hempeän värinen :)

Vastaa

Oi kiitos! Itsekin olen hurmaantunut tähän väriin, ihanan hempeä totta tosiaan :)

Vastaa

Kauniin värinen sopii tyyliisi hyvin

Vastaa

Kiva kuulla, kiitos :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.