Olen unohtanut huikata teille yhden hyvän pastareseptin, joten pastan ystävät kuulolle. Jos emme muuta viikonloppuruokaa keksi, niin pasta on aina hyvä ja varma valinta. Tämän kokkailusta on jo aikaa, mutta tuli meillä korvamerkittyä reseptiksi, jota täytyy tehdä uudelleenkin.

pastavuoka pastavuoka3

Runsas annos kahdelle:
 250 g juustotäytteisiä ravioleja
100g pinaattia
n. 100g kirsikkatomaatteja
1 valkosipulinkynsi
125 g ricottajuustoa
1 dl ruokakermaa
2 rkl hienonnettua tuoretta salviaa
(ei löytynyt lähikaupasta, joten korvattiin jollain, en tosin muista enää millä)

ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
n. 30 g parmesanjuustoa

1. Poista pinaateista kovat lehtiruodit ja hienonna. Halkaise kirsikkatomaatti ja hienonna valkosipulinkynsi.

2. Sekoita ricottajuustoon valkosipuli, kerma, salvia, suola ja pippuri. Raasta parmesanjuusto ja lisää siitä 2/3 seokseen. Lisää joukkoon hienonnettu pinaatti, raviolit ja kirsikkatomaatit. Sekoita varovasti.

3. Kaada voideltuun vuokaan ja kypsennä 175 asteisessa uunissa n. 40 minuuttia. Ripottele loppu parmesanjuusto pinnalle ja tarjoile.

Katso myös nämä

Yksi kommentti

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.