Läppärini laturi hajosi, eikä voi kuin päivitellä sattumaa, että se sanoi itsensä irti, tai tarkalleen ottaen katkesi kahdeksi osaksi, juuri matkan viimeisenä iltana. Hullumminkin olisi voinut ajoituksen kanssa käydä näiden kolmen viikon aikana. Nyt siis naputtelen kiireellä, että ehdin huikkia haluamaani vielä ennen kuin olen kotona, jossa odottaa toinen laturi. Rikki tosin sekin, mutta lataa sentään edes jotenkin. Myönnän kironneeni vuosien varrella useaan otteeseen näitä Applen latureita. En tiedä onko iPhonen suhteen sama kuin MacBookin, vai onko vika vain minussa, mutta läppärin latureiden kesto vaikuttaa olevan surkea (ja hinta hirveä). En tykkää, mutta MacBookiani kyllä rakastan, joten ei auta kuin heti huomenna kiiruhtaa taas ostamaan uusi.

Sitä ennen kuitenkin asukuvia Pristinasta. Trikoinen maksimekko on ollut ihan loistava reissuvaate, sillä se on joustava ja mukava autoillessa sekä kevyt, mutta suojaa auringolta. Huivilla saa asustettua puuterinväristä mekkoa kivasti, mutta ilmankin se toimii mainiosti kaupungilla tai sitten rannalle lähtiessä bikineiden päälle heitettynä. Oikein monikäyttöinen vaate! Ai niin, ja pitipä tässä samalla kysellä mielipidettänne tähän asukuvien muotoon. Olettekin ehkä huomanneet, että olen kaivannut vähän vaihtelua ja kokeillut nyt muutamina viime kertoina vähän toisenlaista, jollain tapaa ehkä tiiviimpää tapaa esitellä asut. Mitä mieltä olette, kumpi tapa toimii paremmin vai onko väliä? Eli tämä tässäkin postaukessa näkyvä muoto, jossa kuvat ovat koko palstan levyisiä ja ne ovat vähän erikokoisia vaiko sitten vanha tapa, jossa kaikki kuvat ovat samankokoisia (eivätkä koko palstan levyisiä) ja ihan vain peräkkäin?

nude maksi 4nude maksimekko 1nude maksi 17nude maksi 10nude maksi 1nude maksiTrikoomekko: Nowhere / Huivi: H&M / Kengät: Via Uno / Korilaukku: Anne’s Past & Present / Vyö: Global / Kello: Daniel Wellington / Nilkkakorut: Accessoriez

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

17 comments

Vastaa

Tämä uusi tapa esitellä asukuvia on ehdottomasti parempi ja hienompi! :) Kiva nähdä myös noin yksityiskohtia kuten koruja.

Tyylikäs asu muuten. :)

Vastaa

Oi, kiva kuulla, että tykkäät! Musta tää on kanssa kivaa vaihtelua ja kiva tuoda just noita yksityiskohtiakin enemmän esiin :) Kiitos kommentistasi ja ihanaa viikonloppua <3

Vastaa

Näytät upean naiselliselta, kuten aina! Ihania yksityiskohtia, ja värimaailma on kovin mieleeni :) Noita kenkiä saa aina ihastella ja toivoa, että joku päivä omasta kaapista pomppaisi samat esille. Omasta mielestäni tämmöinen tiiviimpi esittely on myös kiva, mutta varmaan vaihtelu virkistää. Molemmat tavat ovat ihan hyviä!

Vastaa

Oi, kiitos ihana sanoistasi!! Nämä ovat kyllä olleet todelliset luottokengät – ostin muutama vuosi sitten ja toimineet siitä lähtien joka kesä mukana matkoilla, kestäneet mielettömän hyvin ja lisäksi lesti on mainio. Niin, ja tietty näyttävätkin kivoilta ;)

Tosi kiva kuulla, että molemmat tavat toimivat – vaihtelu todella virkistääkin, joten kiva kokeilla välillä vähän uutta :)

Vastaa

Aivan ihana asu! Tykkään! Voisin napata tästä asukokonaisuudesta jokaisen vaatekappaleen ja asusteen omaankin käyttööni :)

Ps. Uusi tapasi esitellä asukuvia on hieno ja toimii!

Vastaa

Oi, huippua kuulla!! Kiitos kovasti sanoistasi ja ihanaa viikonloppua <3

Vastaa

Ihana toi huivi! :)

Vastaa

Kiitos <3

Vastaa

Kumpikin esittelytapa on hyviä, tässä postauksessa käyttämästäsi pidän tällä hetkellä enemmän sillä vaihtelu virkistää. Kaunis asu, tervetuloa takaisin Suomeen! Itse lähden Prahaan tiistaina viikoksi mutta harmillisesti sielläkin sataa ja on 15-20 astetta vaikka pari viikkoa sitten oli lähes 30 astetta pelkkää aurinkoa. Sateenvarjo vain mukaan! Prahan matkapostauksesi luin äskettäin mutta onko jotain ehdotonta must see -kohdetta vinkattavana?

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii! Täytyy varmaan luottaa vähän fiilikseen ja katsoa, yhdistellä vanhaa selkeää tapaa ja uutta tiiviimpää :) Voi että, Praha on kyllä ihana! Mutta eikä mikä tuuri sään suhteen :/ Hyvä puoli onneksi on, että ennusteet voivat vielä muuttua ja jos ei, niin toivotaav ainakin, ettei sataisi koko ajan, vaan enemmänkin pieninä kuuroina :) Onneksi kaupunkikohtiessa sade on vielä ihan siedettävä juttu, kun on oikein varustautunut, ei se välttämättä juurikaan haittaa!

Hmm, mitään uniikkia vinkkiä ei juuri nyt tule mieleen, mutta itse rakastan Prahan tunnelmaa, mikä tulee parhaiten esiin juuri sillä, että kiertelee ja kurkkii tunnelmallisille kaduille! Linnan seutu on upea etenkin illan hämärtyessä ja kaupungissa on useita tunnelmallisia ravintoloita. Olet reissussa niin pitkään, että siinä ehtii kyllä aivan ihanasti tutustua kaupunkiin ja lomailla! Vähän kateeksi käy :) Ihanaa lomaa!

Vastaa

Onnittelut! Nyt löytyi ensimmäinen hyvännäköinen maksimekko. Monessa blogissa ja katalogissa yms. näitä on esitelty, mutta tämä on ensimmäinen joka kolahti minuun. Tosi kivat asusteet. Erityisesti huivi sopii aivan ihanasti mekon sävyyn. Itse en olisi taaskaan osannut yhdistää tuota huivia ja mekkoa… jään siis edelleenkin odottelemaan huivipostausta jota jo vähän lupailitkin :)

Molemmat esittelytavat ovat hyviä.

Vastaa

Oho, olen otettu! Huippua kuulla, että toimii, sekä itse mekko että asusteet :) Hih, aloinkin jo kommenttisi jälkeen palauttelemaan huiviajatuksia mieleen, joten nyt vain pitäisi saada ne mielestä ruudulle!

Kiitos ihanasta kommentistasi ja ihanaa viikonloppua! :)

Vastaa

Kun haluat että laturi toimii, niin älä osta alkuperäistä vaan joku ”halpaversio”, esim. Stockan alakerrasta, toimii paremmin ja kestää ikuisuuden.

Vastaa

Kiitos kovasti vinkistä! Onko sulla joku tietty merkki Stockan valkoimasta, mikä olisi hyväksi havaittu? Olen nimittäin tilannut pari halpisversiota ulkomailta, mutta ne ovat aiheuttaneet oikosulkuja koneeseeni, joten niitä ainakaan en uskalla enää ostaa. Mieluummin kyllä vaihtaisin alkuperäistä halvempaan, joten täytyykin poiketa Stockalla kyselemässä – ei tullut mieleenkään, että siellä myytäisiin muiden merkkien vastaavia (ehkä ovat luotettavampiakin kuin jostain puolituntemattomasta firmasta tilatut, heh) :)

Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Ihana huivi ja asu!

Vastaa

Kiitos!! :)

Vastaa

Tämä tapa on aiiiikas kiva, tykkään! Ja asusta kans, vaude :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.