Oho, olin väärässä, olihan niitä nilkkuriasuja vielä. Eikä nämäkään ole viimeiset. Noooh. Parempi saada nämä äkkiä pois kesäfiilistelyjen alta. Toisaalta kyllä tuntuu, etten itsekään ole vielä kunnolla ehtinyt sisäistämään sitä, että on jo kesäkuukausi ja juhannus parin viikon päässä. Remppa on vienyt kaikki ajatukset ja niinä hetkinä kun olen pyristellyt remppamietteistä irti, olen tahkonnut töitä. Ylipäätään olen sanonut kyllä kaikille tämän kesän työprojekteille. Olen ajatellut, että nyt kun ei reissuunkaan pääse, niin parasta, mitä remppabudjettia ajatellen voin tehdä, on työt ja saa vain olla onnellinen, että niitä on riittänyt.

Luonteelleni on tyypillistä perehtyä asioihin kunnolla, niinpä en ole tässä aluillaan olevassa remppaprojektissakaan oikein osannut ollut sukeltamatta kunnolla teemaan sisään. Haluan vertailla asioita ja ymmärtää materiaaleja, prosesseja sekä hinnoitteluja. Ja koska aihe on niin laaja, niin tutkittavaa sekä vertailtavaa infoa löytyy vaikka kuinka. Ei kai siis ihme, että viime yönäkään en malttanut mennä nukkumaan kun googlailin kotimaisia ja kansainvälisiä vedinkauppoja sekä luin erilaisista keittiömateriaaleista. Tänään olikin pakko laittaa eilen tavatulle Kitzenin keittiösuunnitelijalle (kiitos muuten kyseisstä firmasta vinkanneelle) vielä viestiä perään ja pyytää kokeilemaan myös toista ovimallia tulevaan suunnitelmaan.

Olen todennut, että monilla keittiöfirmoilla on tällä hetkellä tarjolla hyvin samanlaisia tyylejä, värejä ja vetimiä, joten haluan varmistua siitä, että lopputulos näyttää sopivasti minulta ja että materiaalit eivät vain näytä hyvältä, vaan istuvat vuosien käyttöön. Koska valikoimissa on hyvin paljon samoja elementtejä selkeästi nykyisten trendien vaikutuksesta, annan keittiörakenteiden tarjoajaa valitessa paljonpainoarvoa sille, missä ja miten tuotteet on tuotettu sekä suunnitteluavulle, jota esimerkiksi Blau ja Kitzen ovat maksutta tarjonneet.

Ensi maanantaina muuten saan avaimet asuntoon, vähänkö jännittävää!

Kauluspaita: Samuji / Laukku: Abro / Nilkkurit: Sixty Seven / Hame: Storm&Marie

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Mielenkiinnolla odotan tulevia asuntopostauksia:) ja ennen kaikkea sitä miltä lopputulos näyttää. Olisiko sitten mahdollista saada ennen ja jälkeen kuvia asunnosta?

Vastaa

Ihana kuulla, että teema kiinnostaa! Ja ihan varmasti tulossa myös ennen kuvia, niin hahmottuu paremmin mitä remppa tuo tullessaan :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.