Jaiks, mikä sadepäivä! Jälleen konkreettinen esimerkki siitä, kuinka valolla käyvä olen. Eilen oli ihan mukavasti energiaa ja sain hyvin aikaan. Tänään olen ollut aivan henkisessä koomassa, jossa tekisi mieli pysyä vain sängyssä eikä todellakaan tehdä töitä tai mitään muutakaan, mitä oikeasti pitäisi. Hyvä puoli näin yrittäjänä on, että useimpia töitä voi siirrellä, niin pystyy pitämään rennomman päivän kun siltä tuntuu, huonompi puoli on se, että ne työt ovat taatusti vastassa hyvinkin pian, todennäköisesti viimeistään seuraavana päivänä. Toivotaan siis, että huomenna paistaisi aurinko ja kadonnut energia löytyisi!

Yksi hyödyllisistä asioista, mitä menneinä päivinä olen saanut tehtyä, on vaatteiden lajittelu. Laitoinkin kasan Zadaahan myyntiin, joita siis pääsee shoppailemaan Zadaan sovelluksella, mutta valikoimaa voi kurkata tästä. Todennäköisesti vielä jotain lisäyksiä tulossa, mutta tuskin enää tällä viikolla.

Tämä asu on kevään ensimmäisiltä viikoilta, jolloin uskalsi jo lähteä bleiserissä liikkeelle. Nyt sukkikset ja nilkkurit ovat siirtyneet kausisäilöön ja tällaisina harmaampinakin päivinä rohkenen liikkeelle paljain säärin. Bleiseri tosin menee mainiosti läpi kesäkauden.

Bleiseri: Mango / Mekko: KappAhl, saatu blogin kautta / Laukku: Marc Jacobs / Nilkkurit: Vagabond

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.