Voi, arvatkaa mitä juuri tajusin? Kotiuduttiin myöhään eilen illalla ja olen päivän istunut väsyneenä sohvalla yrittäen saada aikaiseksi, mikä on jäänyt lähinnä ajatuksen tasolle. Ajatus on siis kulkenut laiskanlaisesti, mutta jotenkin tässä matkakuvia purkaessani pulpahti mieleen etäinen ajatus, että eikös blogin synttäripäivä ollutkin joskus maaliskuun lopulla? Oli pakko siltä istumalta tarkistaa blogin aloituspäivä ja kas, sehän osui tälle samaiselle päivälle kuusi vuotta sitten!

Heh, en ole kovin hyvä muistamaan luvukuja ja päivämääriä. Mies tuossa vähän aikaa sitten puolihuolimattomasti totesi, etten sitten mitenkään juhlistanut 2000 postauksen täyteen tulemista. 2000! Valtava määrä, enkä itse ollut moista edes huomannut. Mietin tässä, että miten tuntuu, että ihan just vasta kirjoitin tämän viisivuotispostauksen? Mutta siitäkin on todella jo vuosi. Aika menee armotonta vauhtia, jotenkin pelottavaa.

Tänä vuonna vaihtuu myös oma ikä uudelle vuosikymmenelle. Blogi on melkein kouluikäinen ja itse jo ihan aikuinen, muka. Siinäpä vasta sisäistettävää. Blogin merkkipäivä tuli itselle tällä kertaa ihan puskista, joten juhlallisuudet jääköön tuonnemmaksi, mutta palaan ainakin synttäriarvonnan merkeissä juhlahumuun! Nyt jään hölmistyneenä miettimään tätä tietoisuuteen tipahtanutta merkkipäivää ja ajankulun vauhtia. Juhlallisuuksia odotellessa tässä asu Wienin reissulta, joka oli bleisereineen melkein liikaa toisen matkapäivän lämmössä.

falke platinum 1falke platinum 25falke platinum 36falke platinum 33Pusero: Zara / Bleiseri: H&M / Hame: NewLook / Vyö: Global / Sukkikset: Falke (saatu) / Kengät: Shoeshibar / Kaulakoru: H&M

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Arvaa kuinka kauan ihailin tuota sinun jakkuasi, ennenkuin tajusin, että itseltäni löytyy ihan samanlainen! Se on ihana! :) Tuo korukin pomppasi silmiini ;)

Onneksi olkoon blogisynttäripäivän johdosta! 6 vuotta on huikea saavutus! :)

http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Vastaa

Haha, ihana! Mulla on käynyt joskus noin kanssa, olen ihaillut jollakulla toisella jotain pientä juttua, ja tajunnut vasta myöhemmin, että omistankin itse ainakin melkein samanlaisen :)

Kiitos kovasti, kuusi vuotta on ihan hurjan pitkä aika, puhumattakaan kaikista niistä tähän käytetyistä tunneista…heh, ehkä on parempi olla ajattelematta liikaa ;)

Vastaa

No olipa kyllä järkky asu. Kuuluisko tää nyt siihen sarjaan ”Vuosikymmenen ”paras””

Vastaa

Sepä harmi, ettei tämä(kään) asu miellyttänyt! Sitä huolimatta, iloista viikon jatkoa :)

Vastaa

Nyt on ehkä mun lemppariasu, tosi kiva! Ehkä noi sukkikset sen tekee. Raikkaat ja erilaiset.

Ja hei onneaponnea!!!
Itselläkään ei mitään hajua moisita synttäreistä oman blogin kohdalla :D Oisko ne syksyllä. Tai ehkä keväällä.. Ekoja postauksia kun ei ole mistä tarkistaa.

Vastaa

Oi, mahtavaa, että tykkäät! Sukkiksilla voi tuoda kyllä ihan mielettömästi muuten simppeliin ja/tai tylsään asuun. Olen aiemmin käyttänyt paljon enemmän erilaisia sukkiksia, mutta ihmetellyt viime aikoina, miksi nyt päädyn niin herkästi ihan van mustaan. Höh, pitää tehdä ryhtiliike!

Kiitti! Kuusi vuotta on älyttömän pitkä aika. Heh, toi on kyllä hankalaa, kun ei ole ekaa merkintää tallella. Itsellä ei olisi toivoakaan muistaa edes kuukautta, jos ei olisi joka vuosi paikkaa mistä katsoa :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.