Näinä aikoina päivät alkavat herkästi sekoittua keskenään ja noudattaa samaa kaavaa. Vaihtoehdot ovat rajalliset ja toisina hetkinä sitä vain hyväksyy tietyn vähäeleisyyden, toisina taas kaipaa jotain rikkomaan kaavaa. Nyt viime aikoina kaipuu kaavojen ravistelulle on ollut kova, ja niinpä päätimme eilen teemoittaa päivän. Eihän se nyt mitään isoa ole, mutta aika usein pienillä asioilla voi olla merkityksellinen vaikutus.

Niinpä teemapäivä antoi yllättävänkin paljon, vaikka se tulikin luonnollisesti vietettyä ihan kotona. Mutta suunnittelu, kauppaostokset ja tietty päivän fiilistely tarjosivat vaihtelua menneisiin viikkoihin. Se oli jotain erottamaan viikonloppu arjesta ja päivät toisistaan. Ja koska olen kaivannut kovasti Ranskaan (ja jos vallitsevaa tilannetta ei olisi, olisin todennäköisesti vähintään suunnittelemassa nyt matkaa sinne), oli teema selvä. Vaikka Ranska-päivä toi kivaa kepeää ajateltavaa, ei se tippaakaan auttanut matkakuumeeseen, pikemminkin ihan päinvastoin.

Toinen pieni ja kepeä ilahduttaja eilisessä oli uusi laukku. Eikä niinkään merkityksellistä painoa uudella tai laukulla, vaan sillä, että kyseessä oli asuste, jota olen jo kuukausien ajan ihastellut verkossa, mutten raskinut kaikkien asuntosäästämisien keskellä ostaa.

Matkalla ruokaostoksille keskustan Herkkuun totesin laukkuosaston läpi kävellessä, että miksei samalla koukkaisi Coccinellen osaston kautta nyt kun kerran paikan päällä muutenkin on. Bongasin heti tutun ruskean laukun hyllystä ja vasta hetken mallaamisen jälkeen äkkäsin katsoa sisälle, löytäen sieltä hinnan puolittavan alemerkinnän. Mikä kiva yllätys! Plus laukku ajoi hyvin asiansa synttärilahjana itselle ennakoiden ensi viikon synttäreitäni, eli eipä tuota ostopäätöstä tarvinnut enää miettiä. Ylipäätään tykkään tosi paljon Coccinellen laukuista. Ihanaa ajatonta italialaista suunnittelua ja hinta-laatusuhde toimii.

Halusin ottaa uuden laukun heti testiin, joten se pääsi tänään mukaan rennolle citykävelylle. Asu oli vähän sillisalaatti, kuten kuvista näkyy, mutta mitäpä sitä muutakaan rentona sunnuntaina.

Mekko: Voglia / Pörrötakki: KappAhl, saatu blogin kautta / Kengät: Kiomi / Laukku: Coccinelle

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Onpa ihana laukku! 😍 mäkin tarttisin jotakin ton kokoista, kun kaikki laukut nyt on joko tosi pieniä tai sitten taas kunnolla isoja.

Vastaa

Oi, kiitti! :) Tämä on kyllä just hyvä kooltaan!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.