Tässä viikossa on selvästi enemmän voimaa kuin mennessä ja hyvä niin. Piristää mieltä kun saa edes jotain aikaiseksi päämäärättömän kotihaahuilu ja Netflix-maratonien sijaan. Ruksittujen työjuttujen ja kodin nurkkien läpikäymisen lisäksi sain eilen pakattua loputkin talvitakit varastoon. Jotenkin kotona ollessa ei ole hahmottanut säiden kehittymistä ja vielä eilen aamulla kävelin Hakaniemen läpi villakangastakissa tuntien itseni aivan ylipukeutuneeksi. Siitä sainkin kimmokkeen päivittää eteisen vaatenaulakon heti oikeaan vuodenaikaan.

Seuraavan kerran siis tätä takkia tullaan näkemään vasta monen kuukauden päästä (ehkä, en nyt satavarmasti muista, onko vielä jossain julkaisemattomassa asukuvassa mukana). Lähes sama asu oli muuten päällä pari vuotta sitten Minskissä, kukkakuvioista mekkoa ja navya takkia tosin täydensi vähän eri asusteet.

Takki: Esprit / Mekko: NA-KD / Nilkkurit: Sixty Seven / Laukku: Abro

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Mekko on ihana. Sinulla on usein näitä vähän Itä-Eurooppaan vivahtavia kuoseja, joista jostain syystä pidän kovasti. Toki muutkin kuosimekot ovat upeita esim. hellemekot matkoilla.

Vastaa

Oi, kiitos! Ja onpa kiva kuulla! Niissä on jotain, mikä viehättää myös mun silmää – ja ylipäätään tykkään kuoseista! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.