Rakkauteni ruutukuosiin elää ja voi hyvin. Ruudut ovat itse asiassa sellainen kuviointi, joka ilmestyy pukeutumiseeni etenkin syyskautena ja jatkuu läpi talven, kesällä käyttö jää vähemmälle. Lontooseen huomasin puolivahingossa pakanneeni mukaan paljon ruutua, mutta mikäs siinä, kaupungin kaduille se tuntui sopivan täydellisesti!

Tällä hetkellä pukeutumisessani pinnalla ovat myös erilaiset rusetit ja maskuliinisuutta henkivät solmiot. Luulen, että täytyy lähipäivinä astella johonkin miestenvaateliikkeeseen hankkimaan kapea musta solmio, jolla leikitellä arkipukeutumisessa. Kotimatkalla nappasin lentokentältä parilla punnalla matkaan pilkkukuosisen pitkän ohuen huivin, jonka ajattelin niin ikään sopivan kaulaan solmittavaksi, mutta tyylikkään solmion puutetta se ei paikkaa.

ruutumekkoruutumekko 03ruutumekko 41ruutumekko 02ruutumekko 24

Ruutumekko: Mango / Kauluspaita: Zara / Takki: Mango / Nilkkurit: Zign, Zalando (saatu blogin kautta) / Laukku: Marc Jacobs

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Hienon blogin olet saanut tehtyä, onnittelen ja toivotan menestystä!
Värimaailma on kaunis ja raikas, pidän siitä.

Vastaa

Kiitos äiti! :)

Vastaa

Onnea uudelle domainille. Kaunis on asusi ja kivasti on ruutua, joka sopii sinulle.

Vastaa

Kiitos kovasti!! :)

Vastaa

Hei,

Onkohan tulossa mobiiliversiota? Luen blogeja yleensä kännykällä ja nyt tämä sinun sivustosi ei skaalaudu (lieneekö oikea sana, en siis saa sovitettua tekstiä näyttöön mitenkään järkevästi) oikein. Blogisi lukeminen puhelimella on ainakin minulle tällä hetkellä käytännössä mahdotonta, mikä on todella harmillista.

Muuten haluan onnitella sinua kauniista ja hyvin itsesi näköisestä sivustosta! :)

Vastaa

Kiitos tuhannesti palautteesta! Oletko huomannut eroa siinä, laskeudutko etusivulle vai yksittäiseen postaukseen? Eli skaalautuuko vain etusivu huonosti, vai myös yksittäiset postaukset? Itsellä nimittäin menee vain tuo etusivu kökösti, joten on kullanarvoista kuulla, jos joillain puhelimilla myös nuo postaussivut ei toimi! :)

Mobiiliversion parantelut on siis työnalla, joten toivottavasti tämä saadaan korjattua pian!!

Ja kiitos onnistteluista, kiva olla uudessa omassa blogikodissa, tosin paljon työsarkaa vielä näiden teknisten juttujen kanssa :/

Vastaa

Hei taas!

Kiitos vinkistä, en ollut aikaisemmin hoksannut klikata yksittäistä postausta! Tosiaan ainoastaan etusivu skaalautuu huonosti, mutta nuo yksittäiset postaukset näyttävät toimivan ainakin Chromella. :)

Vastaa

Huh, hyvä juttu, että edes ne näkyy ok :) Toivottavasti saan pian tuon etusivunkin korjattua – luulin, että se olisi helppo juttu, mutta onkin osoittautunut yllättän kinnkiseksi. Mutta ratkaisun etsintä on työn alla :) Kiitos kärsivällisyydestä!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.