Kuukausi sitten Roomassa oli lämpimämpää kuin nyt täällä. Vaikka kuinka haluaisin, vielä en siis pärjäisi ihan samoissa vaatteissa Helsingissä, kuin ensimmäisenä päivänä reissussa, mutta ehkä ihan pian. Ja lähellähän jo ollaan, mutta paksuista sukkiksista ja nilkkureista en ole vielä uskaltanut luopua.

Aurinkolaseille sen sijaan alkaa olemaan jo tarvetta, mutta niiden sijaan olen lähinnä muistanut sujauttaa käsilaukkuun sateenvarjon enkä suinkaan arskoja. Toisaalta, ehkä juuri tuolla valinnalla takaan auringonpaisteen, varmaa nimittäin olisi, että kun jättäisin sateenvarjon kotiin, ihan varmasti sataisi. Niinpä en jätä.

Tämä asu on itse asiassa täynnä lempareita. Armor Luxin raitapaitaa rakastan, täydellinen klassikkovaate. Sitä on beige trenssikin. Supergoita taas olen hehkuttanut jo niin monta kertaa, että nyt tyydyn vain antamaan ylistyksen valkoisille tennareille. Enpä olisi uskonut, että tykästyn, mutta nyt en olisi enää valmis luopumaan. Pyöreissä aurinkolaisessa taas on jotain hauskaa boheemiutta, johon koen tiettyä vetoa. En silti olisi valmis omaksumaan boho-tyyliä ihan päästä varpaisiin, mutta tällaisina palasina kyllä.

Reppuhankintaanikin olen erittäin tyytyväinen. Kierrätysmatskusta valmistettu Re-Kånken on huippu. Superkevyt ja klassinen cityreppu, joka mielestäni on sievempi kuin se ihan klassinen Kånken malli. Lisäksi hintaansa nähden järkevämpi hankinta kuin se nahkayksityiskohtainen, vaikka eipä sillä, jos hintaero ei olisi ollut niin suuri, olisin todennäköisesti päätynytkin siihen.

Olen juuri kärräämässä taas isoa kasaa vaatteita kirpparille ja pohdin, että juuri tämän asun kaltaisilla vaatteilla haluan vaatekaappiani täyttää. Palasilla, joita on aina ilo käyttää ja joita on mahdottoman helppo yhdistellä.

Raitapaita: Armor Lux / Trenssi: H&M / Hame: H&M / Reppu: Fjällräven / Tennarit: Superga / Aurinkolasit: Ivana Helsinki x Specsavers, saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.