Nykyisessä arjessa arkipäivät täyttyvät nopeasti, päivät menee luonnollisesti töiden parissa ja illoille tipahtaa ihanan helposti kaikkea ex tempore puuhaa. Ystävät ehtivät hyvin näkemään, on jumpassa käyntiä, pr-tapahtumia, kaikkia käytännön juttujen hoitoa ja sellaista pientä. Viikonloput tapaavat olemaan toista maata, kuten tämäkin. Makoilen vielä sängyssä ja juon aamukahvia miettien, että mitä sitä tekisi. Itsekseen. Viikonloppuna perheellisillä on omat menonsa ja rytmi rauhoittuu, niinpä ei ole yhtään harvinaista, että vietän viikonlopun kokonaan tai lähes kokonaan itsekseni. Välillä se on ihanaa, välillä tympäännyttää pahasti. Nyt olen ololtani jossain siellä välimaastossa, johtuen ehkä siitä, että eilisiltana sain nauttia ystävien seurasta ihanan pitkän illan puitteissa. Teki hyvää.

Nyt olisi loistavaa aikaa suunnattava vaikkapa läppärin kanssa jonnekin tekemään blogijuttuja. Ne kun jäivät viikolla vähemmälle kiireiden ja läppäräni vuorokauden kestäneen kuoleman (ihan mysteerijuttu muuten!) takia. Viime lauantaina haahuilin usean tunnin ajan yksikseni Kallion Berggan pöydässä (iiihanien bageleiden luokseen vetämänä) läppärin ja kirjan kanssa, tänään voisi kokeilla jotain toista. Uutta paikkaa ehkä? Cargon aamiainen esimerkiksi? Viikonlopun suunnitelmiin lukeutuu myös puolittainen työjuttu, Kaapelitehtaan Joogafestareilla poikkeaminen. Käykää tekin, CocoVilla herkkuja ja tarjouksia (ja muuten uudet nettisivut, joita on ollut ilo olla mukana tekemässä)! Mutta mitäs muuta? Museoon ehkä? Hmm, toivottavasti toinen kupillinen aamukahvia herättää luovuuden.

Kuvassa muuten uusi ihana mekkoni, RH Studion Mickey tube dress. Kävin kokeilemassa sitä pariinkin otteeseen ennen kuin lopulta kiikutin kassalle. Kaunis klassinen malli ja noh, polka dot -kuosia, se vaan toimii aina. Myöhemmin luvassa parempia kuvia!

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Tosi kiva mekko! Itselläni ole ennen samaa ongelmaa, nykyään illat täyttyy pitkälti töistä, päivät opinnoista ja viikonloput on joko täysin relaamista ja blogijuttuja varten, tai vaihtoehtoisesti toisena päivän töiden parissa käytettävissä. Tykkään arjestani tällä hetkellä enkä vaihtaisi mitään muuta kuin sen, että saisin matkustella enemmän!

hanna
http://www.hannamariav.com

Vastaa

Kiitti!! :) Onpa ihana kuulla, että arki tuntuu hyvältä! On ihan mahtavaa kun ihmiset löytävät omannäköisensä kombon :) Musta on aivan ihanaa kun viime vuoden ”hiljaiselon” jälkeen nyt on matkoja luvassa, kummasti piristää omaa oloa kun on jotain, mitä odottaa!

Vastaa

Kiitos vielä eilisen illan seurasta! Mekko on kiva, en varmaan edes sanonut siitä mitään eilen kun vain omia juttujani vuodattelin.

Vastaa

Oi, kiitos sulle! Ihana kun jaksoit – ja mekkojutut on tässä kaikessa aika toissijaisia :)

Vastaa

Ihana mekko <3. Oon ihastellut samaa läppärin ruudulta jo moneen otteeseen, mut mietin, onkohan tuo yläosa kuinka läpinäkyvä?

Vastaa

Oi kiitti! Tämä on kyllä ihana! Mutta todella, yllätyin siitä, miten läpinäkyvä tuo yläosa – kuvista ei todellakaan saa käsitystä siitä, miten hyvin kuultaa läpi. Se olikin syy, miksi jätin sen ekan kerran ostamatta, koin sen vievän monikäyttöisyyttä kun joutuu todella miettimään, mitä laittaa alle. Mutta sitten en saanut mekkoa mielestäni ja oli silti pakko käydä ostamassa se :) Eli ihana on, mutta jos saisi toivoa, niin mun puolesta tuo pilkkuosa voisi olla vähän vähemmän läpinäkyvä :)

Vastaa

Mitä tähän voi sun mielestä laittaa alle? :)

Vastaa

Nyt kun olen käyttänyt olen laittanut ihonväriset olkaimettomat rintsikat, ihan paras toki olisi jos ei laittaisi lainkaan, mutta tykkään siitä, että on vähän tukea, niinpä pääsyin ihonvärisiin. Mustat ja valkoiset näkyy mun makuun liian selvästi. Toinen vaihtoehto, mitä olen testannut on saumaton tai muuten ohut toppi, kuultaa läpi, mutta ohuena (ja sirossa mallissa) ei omasta mielestä häiritsevästi – ilman toppia en voisi ajatella käyttäväni arkena :)

Lämmin kiitos vastuksestasi, auttaa pohdinnassa eteenpäin :). Itsekin ajattelin, että ihan ilman mitään alla en ehkä osaisi käyttää. Harmi, kun en pääse sovittamaan :(.

Jee, kiva jos oli yhtään hyötyä! Tuo on kyllä niin harmi, ettei pääse sovittamaan :(

Vastaa

Ihana mekko! En kestä ? Minkä koon ostit?

Vastaa

Oi kiitti, tämä on kyllä ihana! Ostin koon XS :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.