Kuka sanoo, ettei päiväretkeä tropiikin luontopoluille voisi tehdä pitsimekkoon pukeutuneena? Vehreyden keskellä kuumuus oli läkähdyttävää, ilma seisoi ja kosteus oli käsin kosketeltavaa. Keveä kesämekko helpotti oloa, mutta polkuja tarpoessa ja yksityiskohtia ihaillessa mieli haaveili jo viileästä uima-altaasta. Lok Kawin villieläinpuiston päädystä sukelsi metsään pikkuinen polku, ja tuuhean seinämän takaa avautui monimuotoinen, melkein salaiselta tuntuva viidakkopolku. Kätkö, jonne tuskin moni puistoon päätynyt päättää astua. Suurin osa puiston vieraista kun tuntui taittavan matkaa pisteeltä toisella kaupunkijunaa muistuttavalla kyydillä, eikä moinen laiskuus enää ihmetyttänyt, kun vesipullot oli imetty ahnaasti kuiviin, keho kertoi hätäänsä pysähtyneessä kuumuudessa ja ohut paperikartta yritti hätäisesti muodostaa hien haihduttavaa ilmavirtaa helteessä.

En tehnyt oikeastaan ostoksia ennen reissua, pitkään aikaan, puhumattakaan hankinnoista reissua varten. Poikkeuksiakin oli, se yksi näyttävä koru ja sitten tämä, Vilan luonnonvalkoinen pitsimekko, Nellyn alesta tilattu loma mielessä, mutta pitkä yhteinen tulevaisuus ajatuksena. Ihana ja keveä. Sopii kivasti myös yksinkertaisen mekon päälle, tai miksei pitkän tunikankin, tässä alla ihonvärinen alusmekko.

Mekko: Vila / Kengät: Ranskasta / Laukku: KappAhl / Hattu: Meksikosta

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Minulla on tuo samainen pitsimekko ja odotankin jo innolla, että pääsen sitä kelien lämmetessä hieman ulkoiluttamaan. Kauniisti olet mekon asustanut; ihana ja ajaton tyyli sinulla! ♥

Vastaa

Kaunis kiitos! Tuo mekko on kyllä ihana, kaunis jo sellaisenaan, mutta myös monikäyttöinen ja muunneltavissa. Oikein täydellinen kesämekko! Nyt vaan vielä kun se kesä sieltä saapuisi tännekin… ;)

Vastaa

Voi luoja että on kaunis mekko (ja mekon kantaja)! Haluun tuollaisen itselleni! Myitkö ;) En nimittäin löydä mekkoa mistään enään. Vinkkejä kellään? Mikä Vilan malli mahtaa olla?

Vastaa

Oi, kaunis kiitos! Kävin kurkkimassa Nellyn tilauslistaani, ja samainen mekko näytti vielä löytyvän Nellyn valikoimasta, kokojakin mukavasti tarjolla. :) Kurkkaa tarkempaa infoa täältä:
https://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/mekot/vila-479/amaya-3-4-sleeve-tunic-211127-13/

Vastaa

No niin, onko ihmisellä nyt hyvä mieli, mitä? Ensin tekee Kutrin kateudesta vihreäksi noilla reissukuvilla, ja sitten lyö viimeisen iskun kroppansa kanssa tämän mekon sisässä. Tästä on kiva jatkaa Keventäjissä ja narskuttaa porkkanaa, jutella mukavia jenkkakahvoilleen ja sulatella lapsen kommenttia isosta pehvastani. Ja siellä Korundi, läpikuultavassa pitsimekossa, mallimitoissa. *huoh* Couperosa-ihon punoituksen saa piiloon vihreällä voiteella, joten pitäisköhän mun nyt lyödä tähän nassuuni jotain punaista peittämään tämän vihreän sävyn?

Vastaa

Hehee, höh ja pöh, mitä vielä! Kuumuus ja kostea ilma tekivät olon kyllä kaikkea muuta kuin hehkeäksi, kun paikalliset sirosti viipottivat ohi pävänvarjoineen, tunsi sitä itsensä vähintäänkin vaaleanpunaiseksi elefantiksi! Ja sehän ei tienkään näy kuvista, kuinka hikikarpalot virtaavat kainaloita pitkin ;) Ihana olet, ja nyt on kyllä lapset katselleet ihan väärään suuntaan. Iso pehva, missä?!

Vastaa

Kiitos paljon! Olinpas minä hätäinen.. noloa. Sieltä Nellystähän niitä löytyi :) Nyt odottelen omaani saapuvaksi.
Mistähän olet hankkinut tuon matkakuvissa vilahtavan puna-valkoraidallisen ankkuripaidan? Se on myös iihana :)

Vastaa

Jeee, mahtavaa, että löytyi ja että oma mekko on matkalla!! Tuo on kyllä tosi kiva ja monikäyttöinen, nyt vaan sitten odotellaan sen kesän saapumista, että pääsee käyttämään kunnolla täälläkin (vaikka eihän tietty mikään estä pukemasta sitä peittävään alusmekkoon ja paksuihin sukkiksiin..) ;)

Tuo punavalkoraitainen toppi on Veronasta, eikä taida edes olla mitään tunnettua merkkiä, joten sen löytäminen täältä käsin onkin sitten astetta haastavampi tehtävä :) Toivottavasti vastaavaa ilmestyy kesämallistojen mukana myyntiin täälläkin!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.