Huvittaa, että puolet vuodesta purnaan sitä kun on niin pimeää ettei voi ottaa kuvia ja niin kylmä, että arkiasuissa muistuttaa Michelin-miestä, ja sitten koittaa kevät ja valoisuus, ja yhtäkkiä tuntuukin, että hukun kuviin! Ensimmäistä kertaa niin moneen kuukauteen koneeni on tukossa julkaisemattomia asukuvia, joita yritän vimmalla purkaa. Kolme brunssiarviota on myös tulossa ja matkajuttujakin olisi vielä. Niin ja muutama muu aihe, joihin kerrankin on jo kuvat, mutta pitäisi vielä saada teksti. No mutta hei, miljoona kertaa mieluummin näin päin! Ihanaa kun on vihdoin kunnolla materiaalia ja vieläpä saman verran innostusta!

Koska en oikein mitenkään osaa olla ajantasalla näine asukuvineni, niin sen sijaan, että julkaisisin synttäriasukuvia, hyppään vappuun. Koska vapussa on kivaa karnevaalihenkeä, en vain voinut ajatellakaan pukeutuvani harmaaseen. Sitä paitsi, sää tarjosi synkkyyttä jo ihan riittävästi! Niinpä päällä oli kukkakuosia ja hempeää pastellia. Näissä vaatteissa piipahdin myös vappuaattona Stockan tilaisuudessa kuulemassa kevättuulista ja kurkkimassa uudistunutta huippuhienoa kenkäosastoa. Siinä vierailun lomassa sain kuulla, että olen ihan just tämän kevään muodin mukaisesti verhottu ja Stockan tyyli-inspisten henkeen pukeutunut. Luvassa siis ilmeisesti pastellista väriloistoa ja kukkasadetta, sekä muodissa että tavaratalossa! Stockan näyteikkunoistakin löytyy muuten nyt kovasti keväthenkeä, yhden suurista näyteikkunoista on suunnitellut Minna Parikka, toisen Pipsa Hurmerinta ja kolmannen Aallon pariskunta. Jos siis satut olemaan keskustassa liikkeellä, kannattaa tehdä pieni koukkaus ja kulkea Aleksia pitkin näyteikkunoita vilkuilemaan!

floral skirt 21floral 1floral skirt 10floral 2floral skirt 30Neule: Selected / Hame: ASOS / Kengät: Marian / Laukku: Michael Kors

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Niin syötävän värikäs tuo hame, ihana!

Vastaa

Kiitos! Tämä on kyllä niin kesäinen, että piristää harmaanakin päivänä :)

Vastaa

Aivan ihana! Itse olen alkanut lämpenemään noille kukille. Kukkapaitoja löytyy omastakin kaapista. Kun kuosi tuli jokunen kevät sitten uudestaan muotiin, olin ihan, että ei. Tuli teini-ikäisenä yliannostus kukkiin, kun ne aikaisemmin olivat muotia. Niin vaan joka keväinen kukkaloisto sai mutkin puolelleen. ;)

Vastaa

Oi kiitos! Itse olen ihan hurahtanut kukkiin, mutta miehellä on vielä nieleskelemistä – jostain syystä kaikki kukkakuosiset vaatteeni tuntuvat tuovan hänelle mieleen vanhat verhot! Heh, ilmeisesti hänellä on tapahtunut paha yliannostus jossain lapsuudessa kukallisiin verhoihin ;)

Vastaa

Voi neiti Kevät! Voisitteko ystävällisesti levittää helmanne aina tänne Satakuntaan asti, jotta nuo kirotut yöpakkaset loppuisivat ja puutarhamme alkaisi näyttää kauniilta hameeltanne? Puiden pienet hiirenkorvatkin palelevat eivätkä kykene kasvamaan.

Vastaa

Voi ei, toivottavasti eivät pienet hiirenkorvat kokonaan palellu! Täällä on vähän sama juttu, koleat säät ovat saanet juuri puhkeamaisillaan olleet silmut pidättyväisiksi, eikä ympäristö olekaan puhjennut loistoon niin vauhdilla kuin alkukevät antoi ymmärtää! Mutta hetki enää! Ja kun aloitetaan kevät pukeutumalla kukkaloistoon, niin ihan varmasti sää seuraa perässä pysyvillä plussakeleillä ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.