Lähdin neljän vuorokauden Italian reissulle kevyesti.

Halusin todella raahata mukana mahdollisimman vähän, niinpä itsestään selvää oli lähteä liikkeelle pelkin käsimatkatavaroin. Koska liikuimme paljon, teimme äitini kanssa Rooman lisäksi visiitin Riminille ja San Marinoon, tuntui vetolaukun mukana raahaaminen tyhmältä. Niinpä päädyin reppuun – se toimi sekä ns.matkalaukkuna että päiväretkivarusteena, toisin sanoen päiväkäytössä jätin hotellille painavammat ja liikkeelle lähtiessä pakkasin mukaan vain tulevina tunteina tarvittavat.

Re-Kånken osoittautui keveydessään oivaksi cityrepuksi, mutta kieltämättä oli melko pieni neljän päivän matkatavaroille, mutta selvisin kuin selvisinkin sillä. Toki mukanani oli myös käsilaukku, se lukuisista asukuvistanikin tuttu musta Marc Jacobsin Lil Ukita, jonne mahtui kamera ja pienempää sälää (kännykät, pieni lompakko, kirja, avaimet jne).

Loppujen lopuksi neljä päivää selviää vähällä. Kuvan varusteiden lisäksi mukana oli muutama kosmetiikan testeripussi, kevyt trikoinen yöpaita, ohut kangaskassi (varmuuden vuoksi), pari sukkikset, vaihtoalusvaatteet tietenkin, kamera, pakollinen pientavara (kotiavaimet, matkakortti tms) ja tietty lentokoneessakin päällä olleet vaatteet (tennarit, sukkikset, sukat, trenssi, collegepaita, toppi ja hame).

Kahdet kengät olivat must. Tiesin kokemuksesta, että kun käveltyä tulee paljon, on kaikista järkevintä jalkoja ajatellen olla kulkematta kahta peräkkäistä päivää samoissa kengissä. Niinpä survoin laukkuun myös vaihtokengät, mistä en tingi tulevilla reissuillakaan. Mutta siinäpä se! Mukana ei ollut mitään turhaa, mutta eipä mitään kriittistä uupunutkaan!

Suuntaan parin viikon päästä Saksaan muutamaksi päiväksi ja aikomus on lähteä reissuun hyvin samantyyppisellä varustuksella.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

oi kuulostaa kivalta reissulta :) ja kiva että löysit matkaseuraa!
Mihin päin Saksaa menet? minä kävin vähän aikaa sitten Wurzburgissa ja siellä nähtävää riittää, mutta myös pitkät kävelymatkat. Dresden vaikutti myös mielenkiintoiselta (ja vihreältä) kohteelta

Vastaa

Oi, nuo ovatkin mielenkiintoiset Saksan kohteet! Itse menen Kölniin työnpuitteissa, mutta jään sinne myös viikonlopuksi – tai siis suunnitelma elää vielä vähän, saattaa olla, että olen hetken myös Düsseldorfissa, mutta ensi viikon alussa selkeytyy suunnitelma :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.